Proizvodi

Uvjeti korištenja

Posjećivanje stranica, dohvaćanje materijala i njihovo korištenje podložno je svoj primjenjivoj zakonskoj regulativi i ograničeno Uvjetima korištenja navedenim u nastavku.

Posjetitelj pregledava i koristi informacije dostupne na ovim stranicama na vlastitu odgovornost i bez ikakvih ograničenja prihvaća uvjete korištenja navedene u nastavku.

Međimurka BS nastoji sve informacije dostupne na ovim stranicama držati točnima i redovito ih osvježavati. Bez obzira na to, Međimurka BS ne garantira njihovu točnost, potpunost i korisnost, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za pogreške na ovim stranicama.

Posjetitelj koristi ove stranice na vlastitu odgovornost. Međimurka BS nije odgovoran za nikakvu štetu na programskoj i računalnoj opremi ili drugim oblicima vlasništva koja može biti rezultat posjete stranica ili dohvačanja sadržaja s njih.

Neki linkovi s ovih stranica pokazuju na druge stranice i resurse na Internetu koji nisu ni na koji način povezani s Međimurkom BS, niti Međimurka BS ima kontrolu nad njima. Međimurka BS nije direktno niti indirektno odgovoran za nikakvu štetu koja može nastati kao posljedica posječivanja tih stranica ili korištenja resursa.

Sve informacije i materijali koje posjetitelj pošalje elektroničkom poštom, kroz forme ili su rezultat posjete stranicama su povjerljive. Međimurka BS će te informacije koristiti isključivo u skladu s Izjavom o privatnosti.

Svi logotipi i drugi elementi objavljeni na ovim stranicama koji određuju identitet su registrirani ili neregistrirani znakovi Međimurke BS ili drugih vlasnika i smiju se koristiti isključivo uz odobrenje Međimurke BS ili drugih vlasnika.

Sve informacije na ovim stranicama, a posebno slike, tekstovi, dokumenti, izvorni programski kod vlasništvo su Međimurke BS. Njihovo korištenje može biti predmet zakonske odgovornosti u skladu sa svom primjenjivom zakonskom regulativom.

Dokumenti objavljeni na ovim stranicama namijenjeni su javnoj objavi, a vlasništvo su Međimurke BS. Svatko smije koristiti dokumente, pozivati se na njih ili ih citirati, ali isključivo u izvornom obliku i uz obvezno navođenje izvora.

Korištenje dokumenata i izvornog programskog koda i ostalih informacija dostupnih na ovim stranicama na bilo koji drugi način od gore navedenog, bez dozvole Međimurke BS predstavlja povredu vlasništva i kao takvo podložno je zakonskoj odgovornosti koja je regulirana zakonima Republike Hrvatske ili drugom primjenjivom regulativom.

Međimurka BS zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Uvjete korištenja. Zbog toga se posjetiteljima preporuča periodička provjera sadržaja ove stranice.
Uvjete kupovine i korištenja možete u cijelosti preuzeti na slijedećem linku: Uvjeti korištenja i kupovine.