8kW On/Off Grid hibridni solarni inverter trofazni IP65

Solarni inverter (pretvarač) opremljen LCD zaslonom pretvara istosmjernu struju iz solarnih panela u izmjeničnu struju koju koriste uređaji u kućanstvu. Uređaj je jednostavan za održavanje.

Trofazno napajanje ima četiri žice od kojih su tri aktivne, uz jednu neutralnu žicu koja je uzemljena na razvodnoj ploči. Trofazna struja je uobičajena u većim domovima i poslovnim objektima, kao i u starijim domovima, i omogućuje manje i jeftinije ožičenje i niže napone.

Uređaj je dostupan na narudžbu.

3.935,49 (29.651,95 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Oznake:

Opis

Električni podaci

STRUJA Max. struja po MPPT: 12A;
Max. izlazna struja: 12,7A
SNAGA Max. ulazna snaga: 10,4kW;
Nazivna AC izlazna i UPS snaga: 8,8kW
NAPON Nazivni ulazni napon: 1000V;
MPPT raspon (DC): 180V – 850V
FREKVENCIJA Nazivna frekvencija baterije 40Hz / 60Hz
FAKTOR SNAGE ~0,8 (nazivna snaga)

Opći podaci

Radni uvjeti -25 °C ~ +60 °C
Dimenzije 530 × 600 × 200 mm
Težina 29 kg
Jamstvo 3 godine
Noćna potrošnja energije <1W
Kataloški broj 11375

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “8kW On/Off Grid hibridni solarni inverter trofazni IP65”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..