Akumulatorska kosilica RMA 235 STIHL

Stihl logo

Akumulatorska kosilica RMA 235 STIHL – kompaktna kosilica za radove na manjim površinama. Efikasan i ekonomičan rad zahvaljujući automatskom reguliranju broja okretaja i noževima optimiziranim za protok zraka, visina ručke podesiva u dvije razine, sklopiva za jednostavan transport i skladištenje uređaja. Sklopiva košara za travu s volumenom od 30 litara i prikazom stanja napunjenosti košare. Potrošnja energije kod ovog uređaja iznimno je mala zahvaljujući motoru s direktinm prijenosom.

Od 1.500,00kn

Obriši

Oznake: ,

Opis

Akumulatorska kosilica RMA 235 STIHL – Prednosti ovog uređaja odmah su vidljive: mala masa uređaja i jednostavno rukovanje.

Okućnice male površine lako je i jednostavno uređivati pomoću ove kosilice. Energija potrebna za rad ovog i drugih STIHL COMPACT uređaja stoji spremljena u visokokvalitetni Litij-ionski akumulator. Elektromotor je opremljen stalno aktivnim Eco-Modus sklopom, koji se zajedno s optimiziranim nožem brine za maksimalnu učinkovitost pri košnji. Visina košnje podesiva je centralno na pet stupnjeva, s postranim indikatorom trenutno podešene visine. Sklopiva košara za spremanje otkosa uobličena je da maksimalno olakša rukovanje i pražnjenje.

Između izvršavanja radnih zadataka ovu je kosilicu iznimno lako prenositi i skladištiti.

Tehničke značajke

   • Sklopiva košara za otkos
   • Nož za košnju optimiziranog oblika
   • Centralno podešavanje visine košnje
   • Kućište od polimera
   • Sklopiva ručka
   • Uležišteni lagani kotači
   • Eco-način rada
   • Prijenosna ručka

Tehničke značajke

 

 

PROIZVOĐAČ Stihl
Kataloški broj 63110111411 | 6311 200 0006 | 6311 200 0013
Širina košnje 33 cm
Visina košnje 25-65 mm
Zapremnina košare 30 l
Težina uređaja 14kg
Zajamčena razina zvučne snage 89 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka 87,9 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw 1,8 m/s²
Faktor Nesigurnosti K 0,9 m/s²
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Širina uređaja 37cm
Visina uređaja 108cm
Duljina uređaja s košarom 127cm
Pokretanje motora ES Elektrostart
Zaustavljanje motora MS Motorstopp
Vrsta akumulatora Litij-ionski COMPACT

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorska kosilica RMA 235 STIHL”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..