Akumulatorska kosilica RMA 339 C STIHL

Stihl logo

Akumulatorska kosilica RMA 339 C STIHL – Ova kosilica uobličena je kako bi vam pružila više slobode pri radovima na okućnici. Lagana je, nije ograničena produžnim kablom, a paket snage kojim je opremljena dostaje za košnju travnjaka malih i srednjih površina.

Od 2.750,00kn

Obriši

Oznake: ,

Opis

Akumulatorska kosilica RMA 339 C STIHL – Ova kosilica uobličena je kako bi vam pružila više slobode pri radovima na okućnici. Lagana je, nije ograničena produžnim kablom, a paket snage kojim je opremljena dostaje za košnju travnjaka malih i srednjih površina.

Ova kosilica pogonjena je inovativnim STIHL Litij-ionskim akumulatorom serije COMPACT. Učinkovite Litij-ionske ćelije ovog akumulatora besprijekorno će poslužiti za napajanje i ostalih kompatibilnih STIHL Aku-uređaja. Ovaj uređaj opremljen je Eco-modus načinom rada, što ga čini još štedljivijim pri potrošnji pokretačke energije. Eco-modus način rada je sistem mjerenja energije potrebne za rad, pa pri manjem opterećenju motora smanjuje broj okretaja s ciljem štednje akumulatora.

Nož za košnju također je optimiziran za maksimalnu efikasnost, budući da je formiran tako da proizvodi struju zraka kojom odiže travu od tla s ciljem optimalnog učinka košnje i za ravnomjernu košnju. Sve ovo su činioci koji povećavaju učinak košnje uz smanjenje nepotrebnog utroška energije. Ostale osobine uređaja, kao što su npr. ergonomski oblikovana komforna jednostrana upravljačka ručka, sklopiva košara za otkos, te centralno podešavanje visine košnje čine rad s ovom kosilicom još jednostavnijim i lakšim.

Kosilica STIHL RMA 339 C idealan je uređaj za vrtlare koji žele inovativan i okretan uređaj uz optimum radnog učinka.

Tehničke značajke

   • Sklopiva košara za otkos
   • Nož za košnju optimiziranog oblika
   • Centralno podešavanje visine košnje
   • Kućište od polimera
   • Sklopiva ručka
   • Uležišteni lagani kotači
   • Eco-način rada
   • Prijenosna ručka

Tehničke značajke

 

 

PROIZVOĐAČ Stihl
Kataloški broj 6320 011 1420
Širina košnje 37 cm
Visina košnje 30-70 mm
Zapremnina košare 40 l
Težina uređaja 16kg
Zajamčena razina zvučne snage 90 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka 89,4 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw 1,6 m/s²
Faktor Nesigurnosti K 0,8 m/s²
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Širina uređaja 42cm
Visina uređaja 107cm
Duljina uređaja s košarom 122cm
Pokretanje motora ES Elektrostart
Zaustavljanje motora MS Motorstopp
Vrsta akumulatora Litij-ionski COMPACT

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorska kosilica RMA 339 C STIHL”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..