Akumulatorska kosilica RMA 443 C STIHL

Stihl logo

Rotacijska AKU kosilica STIHL RMA 443 C daje punu slobodu kretanja pri košnji i optimalni doseg i u udaljene dijelove travnjaka. Suvremeni STIHL litij-ionski akumulatori pohranjuju svu energiju potrebnu za kvalitetnu košnju. Kod ovog modela združene su prednosti aku uređaja s lakom i kompaktnom konstrukcijom, te učinkovitom širinom košnje koju nudi STIHL.

Napomena: Cijena uređaja je bez akumulatorske baterije i punjača i kupuje se posebno.

4.000,00kn s PDV-om

Nema na zalihi

Oznake: ,

Opis

Akumulatorska kosilica RMA 443 C STIHL – Postavljate li visoke zahtjeve pred mobilnost vaše kosilice, STIHL RMA 443 je pametan odabir.

Opremljena visokokvalitetnim Litij-ionskim akumulatorom iz familije PRO STIHL akumulatorskih baterija, ova kosilica ima velike rezerve energije. Kako bi ovaj uređaj zadovoljavao i aspekt ekonomičnosti, ova kosilica pokretana je pogonskim uređajem opremljenim Eco načinom rada. Nož za košnju posebno je formiran kko bi stvarao minimalan otpor zraka pri radu, pa i s te strane štedi energiju i čini kosilicu upotrebljivom i za košnju većih površina.

Sklopiva košara za otkos velike je zapremnine, i ispunjava se otkosom do u potpunosti, a posebno se lako i jednostavno prazni. Zbog iznimne lakoće upravljanja za rukovanje kosilicom troši se vrlo malo snage. Stoj je vrlo jednostavno održavati.

Tehničke značajke

   • Sklopiva košara za otkos
   • Nož za košnju optimiziranog oblika
   • Centralno podešavanje visine košnje
   • Kućište od polimera
   • Sklopiva ručka
   • Uležišteni lagani kotači
   • Eco-način rada
   • Prijenosne ručke

Tehničke značajke

 

 

PROIZVOĐAČ Stihl
Kataloški broj 6338 011 1411
Širina košnje 41 cm
Visina košnje 25-75 mm
Zapremnina košare 55 l
Težina uređaja 21kg
Zajamčena razina zvučne snage 92 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka 91,2 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw 1,4 m/s²
Faktor Nesigurnosti K 0,7 m/s²
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Širina uređaja 49cm
Visina uređaja 108cm
Duljina uređaja s košarom 138cm
Pokretanje motora ES Elektrostart
Zaustavljanje motora MS Motorstopp
Vrsta akumulatora Litij-ionski PRO

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorska kosilica RMA 443 C STIHL”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..