Akumulatorske škare za grmlje i travu ComfortCut Li GARDENA (9857-20)

Uz akumulatorske škare za grmlje i travu ComfortCut Li GARDENA (9857-20) rubovi travnjaka se mogu praktično i precizno rezati.

Uključeni : nož za travu i šimšir, nož za grmlje, štitnik za oštricu i punjač.

 

Minimalna narudžba: 3 kom

991,32kn (131,57 €) s PDV-om

Oznake: ,

Opis

Pomoću GARDENA kompleta baterijskih škara za travu i škarama za grmlje ComfortCut Li (9857-20), rubovi travnjaka se mogu praktično i precizno rezati. Škare na baterije mogu se koristiti za različite primjene budući da su opremljene oštricom za travu i šimširovinu, kao i oštricom za grmlje.

Savršeno leže u ruci zbog svoje ergonomske ručke. Ručka se također može savinuti i na taj način prilagoditi prirodnom položaju ruke. Kvalitetne oštrice postižu savršene rezultate rezanja i mogu se otpustiti i zamijeniti dodirom gumba, bez ikakvog alata. S integriranom litij-ionskom baterijom jednostavnog održavanja. Baterija se može brzo napuniti u bilo kojem trenutku bez memorijskog efekta.

U kompletu se nalazi zaštita za oštrice i punjač. Škare se mogu naknadno ugraditi pomoću teleskopske ručke za praktično rezanje duž rubova travnjaka (nije uključena, pribor Art. 9859).

 

Jednostavna uporaba i praktičnost

Praktične Akumulatorske škare za travu i grmlje su optimalno prilagođene za preciznu košnju rubova travnjaka, isto kao i za dekorativni rad na šimširovini i praktično podrezivanje grmlja.

 

Snažna baterijska tehnologija

Integrirana litij-ionska zamjenjiva baterija je snažna, nezahtjevna za održavanje i fleksibilno se puni.

 

Praktično rukovanje i brza promjena oštrice bez alata

Zahvaljujući ergonomskoj ručki, škare za travu i grmlje savršeno leže u ruci. Ručka se može saviti i na taj način prilagoditi prirodnom položaju ruke. Škare za travu mogu se pretvoriti u Škare za grmlje jednostavnom zamjenom oštrice – praktično, brzo i bez alata.

 

Izdržljive

Zamjenjivi kvalitetni noževi su precizno brušeni i premazani neljepljivim slojem.

 

Izrežite rubove travnjaka – bez saginjanja

Teleskopska ručka olakšava jednostavnu košnju u uspravnom položaju (nije priložena, Art. pribora 9859).

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla    9857-20
Vrsta akumulatora / Kapacitet    3,6 V Li-Ion / 3,0 Ah
Vrijeme rada    max. 80min
Vrijeme punjenja    ca. 7h
Širina reza noža za travu    8 cm
Duljina reza noža za grmlje    12 cm
Težina    600 g

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulatorske škare za grmlje i travu ComfortCut Li GARDENA (9857-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..