Aluminijska samoljepljiva izolacijska traka do 350 °C

Aluminijska samoljepljiva izolacijska traka do 350 C° je kvalitetna samoljepljiva aluminijska traka otporna na temperature i do 350 °C.

Kratki izolacijska traka namijenjena je za izoliranje toplinskih instalacija, praktična i u svim ostalim izolacijskim radovima u kućanstvu gdje postoji potreba za otporom na plamen i visoke temperature.

145,00kn s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Aluminijska samoljepljiva izolacijska traka do 350 C° ima široki raspon primjene i visoku čvrstoću prianjanja čak i pod nepovoljnim uvjetima.

Kratki aluminijska traka ima ekstremno visoku otpornost na temperature do + 350 ° C, te je zbog toga idealna za zaštitu i popravak sustava za grijanje, peći, kaminskih umetaka…

 

 

Tehniči podaci:

 

Proizvođač Kratki
Težina (kg) 0,6
Vrsta TRAKA
Duljina (m) 50
Širina (mm) 50

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aluminijska samoljepljiva izolacijska traka do 350 °C”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest