AM Pro Tracker Plus

AM Pro Tracker Plus, uređaj za praćenje oštećenog ili prekinutog graničnog kabla.

  • Jednostavno korištenje: odašiljač koji se pričvršćuje na granični kabel, prijamnik locira puknuće duž graničnog kabla te šipka za uzemljenje koja se utakne u zemlju i pričvrsti na odašiljač.

Proizvod dostupan na narudžbu uz rok isporuke od 2 tj.

311,75 (2.348,88 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Oznake:

Opis

AM Pro Tracker Plus, za provjeru i lociranje kvara do dubine od 2 metara.

Uređaj Am Pro Tracker Plus, omogućuje traženje prekinutih kablova i slomljenih graničnih kablova.

  • Jednostavan je za korištenje
  • Brzo i efikasno praćenje djelomično ili potpuno puknuti podzemni kabel
  • Zaslon prikazuje poziciju kabla a prema zvuku i grafici signala na zaslonu detektira se prekid

Primjena uređaja je za različite kablove, jednostavna upotreba, Earth-Rod uključen. Odašiljač je integriran s funkcijom AC/DC volmetra te može mjeriti 12 do 400V AC/DC na osnovi:

AC: 12 ~ 400 V (50 do 60 Hz) ± 2,5% DC: 12~400V ±2,5%
Zaslon odašiljača može prikazati unaprijed postavljenu snagu odašiljanja, energiju baterije, detektirani mrežni napon AC/DC, otkriven status mrežnog napona i simbol upozorenja za glavno napajanje. Osjetljivost prijamnika može se automatski ili ručno podesiti. Prijamnik može automatski pretraživati frekvenciju, odašiljač i prijamnik mogu raditi bez zvuka, prijamnik je dostupan s automatskim isključivanjem (isključen je automatski tijekom 15 minuta odsutnosti kada se pritisne dugme). LCD zaslon prijamnika ima pozadinsko osvjetljenje kako bi se prilagodila vidljivost pri slabom osvjetljenju.  Odašiljač i prijamnik opremljeni su funkcijom bljeskalice što omogućuje rad u mraku. Uređaj je kompaktna, izdržljiv i prenosiv.

  • Maksimalna duljina kabla: 2000 m
  • Mogućnost više staza
  • USB punjenje uređaja

Kataloški broj: 60509397

Ovdje možete preuzeti cijeli katalog s Auto-Mow proizvodima.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AM Pro Tracker Plus”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..