Amelia DECO

(1 recenzija korisnika)

Amelia DECO ugradbeni kamin u potpunosti je izrađen od lijevanog željeza. Kamin ima standardno ugrađen veliki usmjerivač (deflektor) za bolje iskorištenje, regulator izlaznih plinova na vrhu te sustav za čisto staklo, koji sprječava prekomjerno prljanje stakla od dima i prašine.

Vrata kamina se otvaraju elegantnom ručkom a za reguliranje protoka ulaznog zraka i izlaznih plinova vrši se sa priručnim estetskim ručicama. Vrata kamina i posuda za pepeo brtvljeni su grafitnim dugovječnom visokokvalitetnom brtvom koja omogućuje besprijekorni rad kamina.

Kaminski uložak Amelia nazivne snage od 21 kW prikladan je za zagrijavanje površina od 160 – 250 četvornih metara.

Model dostupan sa različitim veličinama odvoda dima.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

10.305,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Oznake: ,

Opis

Amelia DECO kaminski umetak izrađen je s pridavanjem velike pozornosti na sigurnost koja je u Kratki tvrtci na najvišoj razini. Ovo kaminsko ložište s prizmatičnim staklom ima mogućnost maksimalne upotrebe topline kroz gusto razmještene hladnjake i zidove ložišta koji su izrađeni od visokokvalitetnog lijevanog željeza debljine 8 mm. Ugrađeni deflektor se proteže put ispušnih plinova i povećava korisnost kamina povećavajući temperaturu gorenja u komori.

Klasični prednji uložak za kamin na kruta goriva opremljeni je staklom od keramike otpornom na temperaturu čak i do 800 ° C.

Kaminsko ložište Amelia DECO ima ukrasnu ogradu koja pomaže u održavanju čistoće i olakšava korištenja ložišta tako što štiti drvo od ispadanja.

Amelia DECO ima ručku koja uvijek zadržava hladnoću i na taj način sprječava rizik od opeklina. Također ima sustav spriječavanja taloženja čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština.

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli Amelia, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

 • dijelove od lijevanog željeza;
 • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
 • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
 • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

 • vermikulit ploče;
 • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
 • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
 • sve defekte nastale prilikom transporta;
 • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
 • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

 

 

Tehničke karakteristike:

Model AMELIA/DECO (deco)
Nazivna snaga (kW) 21
Raspon snage grijanja (kW) 11,5 – 29
Predviđeno za prostor (m²) : 200-250
Odvod dima (fi u mm): 200 (Moguća redukcija na manji fi)
Toplinska učinkovitost (%) 75
Emisija CO (na 13% O2) 0,22
Temperatura dimnih plinova (°C) 390
Težina (kg) 176
Max duljina cjepanica (cm) 50
Materijal lijevanog željeza klasa 200
Preporučena vrsta goriva drva

 

 

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Review (1)

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

 1. Kika

  Jako zadovoljni kupljenim proizvod

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..