fbpx

Amelia G

Amelia G (giljotina) ima veliku iskoristivost topline zbog usko postavljenog spremnika topline i stranica kaminskog uloška koje su izrađene od visoko kvalitetnog ljevanog željeza debljine 8 mm.

Kaminski uložak Amelia G ima povećanu površinu za distribuciju topline između vrućih ispušnih plinova i prostorije zbog visoko postavljenog dimnjaka.

Vrata kamina se otvaraju elegantnom ručkom a reguliranje protoka ulaznog zraka i izlaznih plinova vrši se sa priručnim estetskim ručicama.

12.502,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Amelia G (giljotina) izrađena je uz pomoć stabilnih i otpornih premaza, protupožarnih vratiju koja su izrađeni su od zatvorenog profila. Brtva na vratima se nalazi u profilnom kanalu, čime se osigurava njezino pravilno prianjanje i sprječava bilo kakva ispadanja tijekom rada. Prednji dio uloška opremljen je keramikom otpornom na toplinu te može izdržati temperature i do 800 ° C.

Vrata kamina i posuda za pepeo brtvljeni su grafitnim dugovječnom visokokvalitetnom brtvom koja omogućuje besprijekorni rad kamina.

Kaminski uložak Amelia nazivne je snage od 21 kW (korisni raspon grijanja od 11,5 – 29 kW) prikladan je za zagrijavanje površina od 160 – 250 kvadrata.

Ima standardno ugrađen veliki usmjerivač (deflektor) za bolje iskorištenje, regulator izlaznih plinova na vrhu te sustav za čisto staklo, koji sprječava prekomjerno prljanje stakla od dima i prašine.

Ovaj je kaminsku uložak za kamin na kruta goriva tvrtke Kratki, bezvremenskog dizajna i odličan je odabir svih koji traže klasičan izgled lako uklopljiv u sve tipove prostora.

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli Amelia, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model (kW) Amelia G (giljotina)
Nazivna snaga (kW) 21
Raspon snage grijanja (kW) 11.5 – 29.0
Predviđeno za prostor (m²) : 200-250
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 76
Emisija CO (na 13% O2) 0,22
Temperatura dimnih plinova (°C) 390
Težina (kg) 240
Max duljina cjepanica (mm) 500
Materijal lijevanog željeza klasa 200
Preporučena vrsta goriva drva

 

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Amelia G”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest