Peć na drva ANTARES je moderna i ekološka samostojeća peć sa zanimljivim geometrijskim oblikom. Njezin jednostavan polukružni oblik i veliko zastakljenje jamče sjajan pogled na vatru i privući će pažnju svakog korisnika.

Jednostavna je i praktična za upotrebu sa maksimalnom iskoristivošću energije.

13.241,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

ANTARES je moderna i ekološka samostojeća peć sa zanimljivim geometrijskim oblikom. Njezin jednostavan polukružni oblik i veliko zastakljenje jamče sjajan pogled na vatru i privući će pažnju svakog korisnika.

Maksimalna iskoristivost energije

Učinkovitije izgaranje i duže održavanje temperature oblaganjem komore za izgaranje keramičkim materijalom TERMOTEC koji akumulira toplinu i podiže temperaturu u peći. Potpuno sagorijevanje do prašine zahvaljujući deflektoru koji produžuje put ispuha. Ovaj postupak povećava učinkovitost sagorijevanja i jamči bolju potrošnju energije.  Također minimizira emisiju štetnih tvari u atmosferu. Uz to, membrana instalirana na ispušnom otvoru funkcionira slično kao i deflektor, povećava učinkovitost uređaja.

Primarni zrak se dovodi do umetka zahvaljujući ugrađenom vanjskom ulazu zraka od 125 mm. Dovod zraka nalazi na dnu umetka. Umetanje ima pokrovnu ploču na stražnjem zidu i rupu u dnu. Zahvaljujući tome korisnik može odabrati način spajanja vanjskog zraka. Podešavanje zraka vrši se zaklopkom koja se može podesiti jednim regulator smješten ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepropisnu uporabu. Cijeli mehanizam djeluje tiho i efikasno.

Umetak je opremljen trostrukim zračnim sustavom komore za izgaranje. Ispod rešetke se dovodi primarni zrak koji omogućuje zapaljenje vatre. Sekundarni zrak – koji omogućuje ekonomsko i ekološko izgaranje dovodi se pomoću rupa na stražnjem zidu.

Uz to ANTARES peć opremljena je sustavom Clean Glass (zračna zavjesa), tako da se zrak dovodi izravno u staklo kroz sustav kanala koji se nalazi na bočnim stranama. Na taj se način kisik dovodi u gornji dio komore za izgaranje, gdje se odvija izgaranje plinova koji nastaju izgaranjem drva, što istovremeno smanjuje štetne emisije CO u atmosferu.

 

Sigurnost na najvišoj razini

Prednja strana ANTARES opremljena je keramikom otpornom na toplinu i podnosi temperature do 660 ° C. Staklo koje predlažemo ima certifikat za kvalitetu i sigurnost.

Tijelo i prednji dio umetka otporni su na visoke temperature zbog upotrebe visokokvalitetnog čelika. Oni također osiguravaju stabilnost cijele strukture. Izvrsna nepropusnost uređaja osigurana je zahvaljujući čvrstim zavarima izrađenim od plemenitog plinskog štitnika.

Čelični elementi se lasersko režu pomoću modernih uređaja, a zatim savijaju na CNC strojevima za savijanje.

 

Jednostavna i praktična upotreba

Peć koristi posebno profiliranu  donju ploču izrađenu od TERMOTEC-a, zahvaljujući kojoj je komora za izgaranje dublja i može držati više drva.

Peć se lako može održavati čistom, zahvaljujući uklonjivoj rešetki i spremniku u koji se skuplja pepeo.

Ostakljenje ostaje čisto zahvaljujući sustavu čistog stakla koji se u njemu koristi. Zračna zavjesa odvaja staklo od ložišta.

 

Peć ANTARES kvalitetne je izrade, a što jamči i 5 godina jamstva.

 

Tehničke karakteristike:

 

Nazivna snaga (kW): 10
Maksimalna snaga grijanja (kW): 6.0 – 12.0
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 81
Emisija CO (na 13% O2): 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C): 215
Težina (kg): 186
Max duljina cjepanica (cm): 30
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ANTARES”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest