-227,50kn

Aparat za varenje Bester 210 ND

SKU: 047175Lincoln Electric logo

Ovi inverterski aparati za zavarivanje dizajnirani su da budu prenosivi svugdje gdje se nalazite u svojim radionicama i radnom okruženju.

Posjeduju IGBT sustav napajanja i digitalni zaslon koji pruža točne i precizne postavke struje zavarivanja koju koristite.

Uz proizvod dolazi kabl za masu i držač elektrode.

2.047,50kn s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

Aparat za varenje Bester 210 ND – nova serija Bester invertora za REL zavarivanje. Zahvaljujući novoj tehnologiji izrade invertora, ovi izvori struje lagani su i malih dimenzija. Zbog toga što su vrlo lagani za prenošenje, odličan su izbor za industrijsku primjenu ili primjenu u radionicama.

Kontinuirano podešavanje struje zavarivanja olakšava proces podešavanja struje. Dodatno, model Bester 210 ND je opremljen i s digitalnim ampermetrom koji omogućuje lakše postavljanje odgovarajućih parametara. Svi novi invertori imaju ugrađene funkcije “Anti Stick”, a koja sprječava lijepljenje elektrode za materijal/radni komad, “vrući start” i “snaga luka” (stabilizira dinamiku luka).

Svi modeli ove serije se također mogu koristiti za zavarivanje TIG postupkom (TIG s dodirom). Svi Bester modeli dolaze spremni za zavarivanje u paketu koji uključuje kabel napajanja s utikačem, držač elektrode i kabel mase.

Oprema je vrlo funkcionalna i jednostavna za korištenje.

Funkcije: MMA/TIG zavarivanje; Arc Forc; Anti Stick; Hot Start; IGBT

2 godine garancije

 

 

Tehničke značajke

 

 Kataloški broj artikla  B18258-1
Potrošnja energije (max)  6.7 kW – 10%
Priključni napon  Osigurač 50 Hz – 230V 1faza+/-10% (25 A)
Postupak zavarivanja  REL /TIG s dodirom
Elektroda  Preporučene – rutilna i bazična 6013, 7018;
Max. promjer elektrode  5.0mm
Izlazna struja – intermitencija  200A – 10%
Raspon izlazne struje (REL)  10 – 200 A
Nivo zaštite  IP21S
Dužina kabla napajanja/utičnica 3m / ŠUKO utikač 16A
Dužina kabla mase  3 m
Držač elektrode  3 m
Dimenzije 240 x 230 x 430 mm
Težina (kg)  5,8

 

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat za varenje Bester 210 ND”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..