Baterijske škare za živicu ComfortCut 50/18V P4A GARDENA

Bežične, lagane i jednostavne za uporabu: baterijske škare za živicu ComfortCut 50 / 18V P4A GARDENA mogu podrezivati živicu srednje veličine bez puno napora.

Optimizirane geometrije oštrica jamče glatku i nisku vibraciju i rade sa smanjenim naporima.

Visoka sigurnost za jednostavan, siguran i ugodan rad. 

Od 929,41kn

Obriši
Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Bežične, lagane i jednostavne za uporabu: baterijske škare za živicu ComfortCut 50 / 18V P4A GARDENA mogu podrezivati živicu srednje veličine bez puno napora.

Baterija koja se isporučuje uz uređaj može raditi do maksimalno 45 minuta odnosno sa jednim punjenjem može rezati do 150 metara živice. Zahvaljujući jasno vidljivom LED indikatoru postavljenom izravno na alat uvijek ste svjesni trenutne razine napunjenosti baterije. Tako ćete znati kada je vrijeme za predah, odnosno punjenje ili zamjenu baterije.

Sa svojom ErgoLine ručkom s integriranim prekidačem, škare duljine mača od 50 centimetara uvijek udobno stanu u vaše ruke bez obzira na položaj u kojem radite. Pri rezanju blizu tla ili uz zidove, zaštita od udara na vrhu mača osigurava da ne dolazi do oštećenja oštrica. Geometrija noževa savršeno je dizajnirana tako da je rez uvijek čist i olakšava rad – bez prekida. Znamo da ćete biti impresionirani rezultatima! S ComfortCut-om šišanje živice više nije zamorni, naporan posao, već posao koji se može završiti u kratkom roku.

Baterijske škare za živicu Gardena ComfortCut 50/18V P4A isporučuje se u kompletu spremnom za upotrebu s punjačem i 18V POWER FOR ALL baterijom. POWER FOR ALL ALLIANCE jedan je od najvećih saveza vodećih svjetskih proizvođača baterija koji uključuje brojne robne marke. To znači da je baterija kompatibilna s mnogim drugim uređajima u kući i vrtu – tako da više ne morate kupiti po jednu bateriju za svaki proizvod. Štedite novac, a pritom ostajete fleksibilni! Strast koju pokreće GARDENA – oprema za vrt koja vam daje slobodu stvaranja

 

 

 

Glatko, ugodno rukovanje

Lagani ComfortCut 50/18V P4A idealan je za šišanje živica srednje veličine. Ručka ErgoLine s ugrađenim prekidačem osigurava jednostavno rukovanje i sigurno držanje škara za živicu ComfortCut – u bilo kojem položaju. Za opušten rad, bez zamora.

Odaberite bateriju koja odgovara vašim zahtjevima

Bez baterije i punjača – kompatibilno sa svim baterijama i punjačima 18V POWER FOR ALL. Ovisno o odabranoj bateriji, reže do 135 minuta ili do 450 m2 živice.

LED prikaz

Jasno vidljivi LED zaslon na alatu prikazuje trenutno punjenje baterije. Svaki trenutak ćete znati koliko dugo možete nastaviti sa radom i kada je vrijeme za zasluženi odmor.

Najbolji rezultati rezanja

Izdržljive i robusne oštrice, sa savršeno geometrijo za precizne, čiste, brze rezove, bez prekidanja. Ugodan rad, bez upotrebe sile. Obrezivanje živice postaje zabavno!

Zaštićeni vrh oštrice

Zaštita od udara na vrhu oštrice osigurava da se oštrice ne oštete prilikom rezanja blizu poda ili uz zidove kuće i vrta.

18V POWER FOR ALLIANCE je više nego baterija

POWER FOR ALL ALLIANCE predstavlja međusobnu upotrebu baterija, marki vodećih svjetskih proizvođača i nudi mogućnost korištenja u mnogim uređajima. Uštedite novac i postanite fleksibilni!

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   14730-20 | 14730-55
Duljina noža  50 cm
Otvorenost zuba  20 cm
Težina ~   2,4 kg | 2,9 kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Baterijske škare za živicu ComfortCut 50/18V P4A GARDENA”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..