Belinka Belocid Plus

Belinka

Koristi se za zaštitu drva u kojem su se već pojavile drvne štetočine. To su drvne gljivice koje se najčešće pojavljuju zbog vlažnosti drva i insekti. Korištenje Belocida Plus se općenito ne preporučuje u stambenim
prostorima.

Može se koristiti samo na manjim površinama (prozori, vrata, itd.) i u vlažnim prostorima u kojima se ljudi ne zadržavaju duže vremena.

Od 56,40kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Belinka Belocid Plus bezbojno je tekuće sredstvo, izrađeno na osnovi vode i najsuvremenijih biocida koje učinkovito odstranjuje štetočine.

  • sanacija već napadnutog drva
  • uništava gljivice truljenja i insekte
  • djeluje preventivno

Unutar drva djeluje represivno i preventivno, jer stvara zaštitni sloj za insekte i gljivice.

Uporabu Belocida Plus preporučujemo i u slučaju kada drvo dugo nije bilo obnovljeno te je površinski premaz pretrpio veliku štetu, tako da je površina drva vidljiva. U takvim slučajevima je moguće, da je drvo već okuženo, a da to nismo opazili, zato je preporučljivo da ga prije uporabe lazure premažemo Belocidom Plus.

 

Upozorenje: Pri radu treba koristiti zaštitnu odjeću, rukavice i naočale, a u zatvorenom prostoru treba osigurati zračenje.

 

Tehničke značajke

 

Primjena  kurativno kemijski štiti drvo od bioloških štetočina
Ambalažne jedinice  0,75 l | 2,5 l | 5 l
Sastav  biocidi, voda, aditivi

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Belocid Plus”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest