Belinka Exterier

Belinka

Premazi za drvo na otvorenom moraju biti u prvom redu jače postojani na klimatske utjecaje, a posebno moraju štititi drvo od štetnog djelovanja UV zraka.

Exterier štiti drvo od sunca, vlage i od drugih utjecaja vanjskog okoliša.

Nijanse boja u karti tonova su informativne.

 

Od 78,55kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Exterier je lazura na osnovi vode, namijenjena zaštiti drva izloženog vremenskim utjecajima.

  • zaštita drva od UV zraka, vlage i drugih utjecaja vanjskog okoliša
  • sadrži konzervans filma koji sprječava pojavu plijesni i algi na površini
  • ne sljepljuje se
  • 15 nijansi

Ima svilenkasti sjaj, a prirodnu strukturu drva ostavlja vidljivom.

Premazi za drvo na otvorenom moraju biti u prvom redu jače postojani na klimatske utjecaje, a posebno moraju štititi drvo od štetnog djelovanja UV zraka. Zato Exterier ima ugrađene pigmente postojane na klimatske utjecaje, posebne UV apsorbere i nano-filtre. Exterier štiti drvo i od vlage i od drugih utjecaja vanjskog okoliša.

Pri lazurama na osnovi vode može se, kada premazujemo drvo koje sadržava tanin (hrast, kesten, kvrge pri drvu četinjača), tijekom vremena izlučivanje tanina prepoznati kao žutenje.

 

Upozorenje: Prirodno prozirni Exterier – br. 61 nije prikladan kao završni premaz preko tamne lazure, niti za premazivanje tamnijih vrsta drva, jer posebni UV apsorberi i nano-filtri mogu uzrokovati mliječni izgled površine. Nešto je manje postojan na klimatske utjecaje nego pigmentirani Exterier, zato ga treba češće obnavljati. Pri premazivanju drva Exterier-om br. 61 preporučujemo 3 sloja lazure.

 

Područje primjene

Koristi se za površinsku zaštitu svih vrsta drva na otvorenom. Prikladan je za premazivanje prozora, vrata te svih ostalih drvenih elemenata izloženih vremenskim utjecajima.

 

 

Tehničke značajke

 

Sastav  akrilne smole, vodootporne tvari, konzervans filma, UV apsorberi i nanofiltri, pigmenti postojani na svjetlost, aditivi i voda
Ambalažne jedinice   0,75 l | 2,5 l
Svojstva otporna je na vremenske uvjete, drvo štiti od UV zraka, prirodnu strukturu drva ostavlja vidljivom, nema neugodan miris, brzo se suši – omogućuje više premaza u jednom danu, ima svilenkasti sjaj

 

 

Ton karta

(Nijanse su informativne)

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Exterier”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest