Berač voća combisystem GARDENA (3115-20)

SKU: 005118

Berač voća combisystem GARDENA (3115-20) savršeno je prikladan za praktično branje voća s drveća.

Voće se može optimalno prikupiti u pamučnoj vreći prikladnoj za pranje.

164,10kn s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,

Opis

GARDENA Berač voća combisystem (3115-20) optimalno je prikladan za praktično branje voća s drveća. Mali razmaci između plastičnih zubaca olakšavaju sakupljanje manjih plodova. Voće se može optimalno prikupiti u čvrstoj vreći, u kojoj je jasno vidljiv sadržaj. Nosač ručke jamči udobno sakupljanje plodova sa nižih stabala ili niskih grana čak i bez uporabe combisystem drške.

Kako biste bez napora dosegnuli sva područja stabla, radni kut se može pojedinačno prilagoditi pomoću brzog zaključavanja. Berač voća prikladan je za upotrebu sa svim drškama GARDENA combisystem, ali GARDENA preporučuje teleskopske drške za rad na visinama do približno 5 m. Jamstvo traje 25 godina.

 

Iznimno izdržljivo

Combisystem Berač voća načinjen je od čvrste plastike. Vrećica izrađena od mrežnog materijala omogućuje vam da vidite njen sadržaj.

 

Odgovara svim drškama

GARDENA combisystem alati kompatibilni su sa svim drškama GARDENA combisystem. Bilo da vam odgovara drvena ili aluminijska drška, odluka je na vama. Za rad na visinama do 5 metara, preporučujemo combisystem teleskopske ručke.

 

Praktično rukovanje

Individualno namještanje radnog kuta pomoću poluge za brzo otpuštanje.

 

Praktičan nosač ručke

Combisystem Berač voća opremljen je s praktičnim nosačem ručke koja olakšava branje plodova sa nižih stabala čak i bez uporabe combisystem drške.

 

Sigurno spajanje

Combisystem Berač voća jednostavno umetnete u dršku i čvrsto pritegnete. I već imate zajamčen 100% čvrst spoj bez nestabilnosti, što jamči udoban rad.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3115-20
Preporučena duljina ručke   teleskopska drška combisystem za rad do 5m visine
Materijali   od pune plastike
Područje primjene   lagodno obiranje voćaka

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Berač voća combisystem GARDENA (3115-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..