Bio umetak Z/A/O

Bio umetak Z/A/O (Zuzia/Amelia/Oliwia) koristi se kao dekorativni element i ne odražava puno topline pri radu. Jednostavan je za koristiti, a dolazi u dvodjelnom kompletu koji se sastoji od limenog preklopnika i spremnika za biogorivo.

Uz Bio umetak Z/A/O možete uživati u ugođaju žive vatre kroz cijelu godinu, a ne samo u hladnijim jesenskim i zimskim danima.

952,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Bio umetak Z/A/O je bioumetak za kamine modela Zuzia, Oliwia i Amelia.

Uz Bio umetak Z/A/O možete uživati u ugođaju žive vatre kroz cijelu godinu, a ne samo u hladnijim jesenskim i zimskim danima.

Bio umetak koristi se kao dekorativni element i ne odražava puno topline pri radu. Jednostavan je za koristiti, a dolazi u dvodjelnom kompletu koji se sastoji od limenog preklopnika i spremnika za biogorivo. Preklopnik se postavlja kod rešetke kamina, a bio spremnik u udubinu unutar kaminskog umetka, koja mu je prikladna.

Postavljanje je jednostavno i brzo.

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model Bio umetak Z/A/O
Težina (kg) 3,0
Upotreba dekorativni element-bioumetak za kamine

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bio umetak Z/A/O”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest