Brusilica ekscentrična GEX 125-1 AE professional BOSCH

BOSCH brusilica GEX 125-1 AE professional, ekscentarska brusilica, udobna za korištenje/brušenje u svakom radnom položaju, Bosch mikrofiltarski sustav: učinkovito usisavanje prašine u savršenom obliku.

Sadržaj pakiranja:

  • Mikrofiltarska kutija (kataloški broj 2 609 199 133)
  • 1 x brusnih listova C430, Expert for Wood + Paint, 120 (dostupan posebno kao set od 5: 2 608 605 643)

 

127,58 (961,25 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

BOSCH brusilica exscentrična GEX 125-1 AE professional, udobno brušenje u svakom radnom okruženju.

  • Kompaktna, ergonomična konstrukcija s velikim površinama s mekanim zahvatom za prilagodljive položaje držanja i odličan komfor rukovanja
  • Bosch mikrofiltarski sustav: učinkovito usisavanje prašine u savršenom obliku
  • Predizbor broja okretaja za rad prilagođen materijalu

Glavne značajke proizvoda

GEX 125-1 AE Professional je osnovna ekscentarska je električna brusilica Bosch u kategoriji od 125 mm napravljena za male površine i popravke na licu mjesta. Njegov kompaktan i ergonomski prilagođen dizajn s prilagodljivim položajima držanja pruža odlučan komfor rukovanja čak i pri radovima iznad glave. Primjena na više materijala omogućena je njegovim predodabirom broja okretaja. Njegova kutija prašinu opremljena je ugrađenim mikrofiltarskim sustavom tvrtke Bosch i omogućuje učinkovit sustav odvoda prašine za rad u kojem tada praktično više nema prašine. Ova ekscentarska brusilica namijenjena je za brušenje, povremeno brušenje, uklanjanje laka i poliranje površina od raznih materijala. Prikladna je za primjenu na drvu, glazuri, laku, punilu te na mineralnim i akrilnim površinama. Kompatibilna je sa sustavom Bosch Click & Clean.

Oprema i primjena

GEX 125-1 AE Professional uključuje i brusni tanjur opremljen sustavom prihvata na čičak za pričvršćivanje brusnog papira.

Tehnički podaci: 

Kataloški broj: 0601387500

Nazivna ulazna snaga 250 W
Promjer brusnog tanjura 125 mm
Promjer oscilacijskog kruga 2,5 mm
Težina* 1,3 kg
Broj okretaja u praznom hodu* 7.500 – 12.000 min-1
Broj oscilacija* 15.000 – 24.000 min-1
Ekscentričnost 1,25 mm
Pričvršćenje brusnog sredstva Čičak prihvat

Ukupne vrijednosti vibracije (Brušenje masivnog drva)

Emisijska vrijednost vibracije ah 5 m/s²
Odstupanje K 1,5 m/s²

Informacija o buci/vibraciji

Razina zvučnog tlaka 77 dB(A)
Razina zvučne snage 88 dB(A)
Nesigurnost K 2,8 dB

Brušenje masivnog drva

Emisijska vrijednost vibracije ah 5 m/s²
Odstupanje K 1,5 m/s²

Tipična razina zvuka električnog alata na A-skali iznosi: razina zvučnog tlaka 77 dB(A); razina zvučne snage 88 dB(A). Nesigurnost K= 2,8 dB.

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Brusilica ekscentrična GEX 125-1 AE professional BOSCH”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..