BRAVO CZARNY TÜV bio kamin

BRAVO CZARNY bio kamin je namijenjen onima koji žele uređaj koji se može postaviti na zid. Moderan dizajn i jednostavna instalacije čine Bravo Kratki bio kamin savršenim za svaki interijer.

Bravo CZARNY bio kamin isporučuje se s spremnikom za bio gorivo. Spremnik za bio gorivo upija etanol i pohranjuje se u kalup bio kamina. Svrha mu je osigurati i eliminirati svaki rizik od prolijevanja bio goriva, pa čak i u slučajevima samog prevrtanja spremnika s gorivom.

S Bravo CZARNY bio kaminom dobiti ćete još i ručicu za reguliranje (otvaranje i zatvaranje ) spremnika s gorivom te šarafe za pričvršćivanje.

UPOZORENJE! Nemojte puniti spremnik za gorivo preko 50% kapaciteta.

2.809,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Za bio kamine granice ne postoje. Kratki bio kamini ne zahtijevaju kompliciranu instalaciju ili priključak na dimnjak i lako te jednostavno se instaliraju i koriste.

Bio kamini Kratki mogu se postaviti u prostorne kuće ali također i u manje stanove. Bio kamini Kratki, pa tako i bio kamin BRAVO CZARNY (crni), izvrsno su rješenje za dizajn interijera. Zbog svoje univerzalnosti ima praktično neograničene mogućnosti postavljnja. Široka paleta proizvoda dopušta primjenu Kratki bio kamina u najorginalnijim idejama u stambenim i poslovnim prostorima (na primjer: kuće, restorani, saloni).

BRAVO CZARNY bio kamini ili etanolski kamini pružaju ugodnost i doživljaj žive vatre u prostorijama ili na terasama. Bez štetnih nusproizvoda sagorijevanja, bez iskrenja, povećane količine prašine i dodatnih briga. Čisti plamen bez dima i pepela. Osim što nećete morati voditi brigu o nabavi i spremanju drva, isto tako možete zaboraviti na konstantno čišćenje i iznašanje pepela.

Kratki bio kamini dolaze s dvogodišnjom garancijom.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model: Biokamin BRAVO CZARNY
Odvod dima: Nepotrebno
Dimenzije kamina (š x v x d):  90 x 65,2 x 17,40cm
Emisija CO (na 13% O2):  Zanemariva
Volumen spremnika za bio gorivo:  1,20 l
Težina (kg):  23,1 kg
Preporučena vrsta goriva:  Etanol

 

Preuzmite katalog Kratki bio kamina za 2017. god.: Katalog Bio Kamini Kratki 2017.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “BRAVO CZARNY TÜV bio kamin”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest