Brusilica za zidove – Žirafa VDS600 Villager

Međimurka BS - centar alata logo

Omogućiti će vam brzo i jednostavno brušenje i finu obradu zidova i stropova od gipsa, žbuke i sličnih građevinskih materijala.

  • Žirafa VDS600 brusilica je za zidove koja pruža vrhunski završni rad, brže od konvencionalnih završnih metoda za izgradnju novih i obnovu starih zidova i stropova.

Uz žirafu dolazi i adapter za usisivač.

Sadržaj pakiranja:

  • Adapter za usisivač

NAPOMENA: Uz proizvod ne dolazi usisavač, već samo adapter za usisivače.

225,50 (1.699,03 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

Villager brusilica za zidove – Žirafa VDS600 dizajnirana je za brušenje zidova i stropova od gipsa, žbuke i sličnih građevinskih materijala.

  • Svojim modularnim dizajnom, izuzetnim sakupljanjem prašine, kvalitetnom i robusnom konstrukcijom te velikom ergonomijom napravit će revoluciju u načinu na koji brusite zidove od rigipsa (knaufa).
  • Teleskopska brusilica za zidove i stropove od knaufa pruža vrhunski završni rad, brže od konvencionalnih završnih metoda za izgradnju novih i obnovu starih zidova i stropova.
  • Rasklopiva teleskopska ručka omogućuje veći doseg, a regulator brzine prilagođava i olakšava rad korisniku.
  • Preporučamo obavezno koristiti usisivač za prašinu prilikom rada.

 

 

 

Tehnički podaci

Namjena Brusilice za zid
Napon 230 V ~ 50 Hz
Priključna snaga 600 W
Broj obrtaja u praznom hodu 0 – 1000 rpm
Brusna traka 225 mm
Promjer cijevi 32 mm
Dužina 1230 mm – 2200 mm
Težina 5 kg

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Brusilica za zidove – Žirafa VDS600 Villager”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..