GARDENA cijev za nadzemno navodnjavanje kap po kap 4,6mm (1362-20)

GARDENA cijev za nadzemno navodnjavanje kap po kap služi za zalijevanje manjih biljnih površina u cvjetnim ili povrtnim vrtovima te biljnih redova. Udaljenost glava za kapanje je 30 cm, a protok svake glave je 1,5 l/h.

Zahvaljujući inovativnoj labirint tehnologiji, glave za kapanje su samočistive. Zahvaljujući malom promjeru od 4,6 mm (3/16 “), linija za navodnjavanje kapljica posebno je fleksibilna i jednostavna za ugradnju.

S glavnom jedinicom opremljenom u sredini, početni komplet s osnovnom jedinicom 1361-20 može se produžiti s ovom cijevi; maksimalna dužina je 30 metara. GARDENA cijev za nadzemno navodnjavanje kap po kap isporučuje se bez priključaka i ima duljinu od 15 m.

118,66kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

GARDENA cijev za nadzemno navodnjavanje kap po kap služi za točno doziranje vode Vašim biljkama bez dodatne potrošnje. Nije potrebno održavanje te je posebno fleksibilna i jednostavna za ugradnju.

 

Zalijevanje koje ušteđuje vodu

S GARDENA cijevi za nadzemno navodnjavanje kap po kap, voda se točno dozira i opskrbljuje biljkama bez dodatne potrošnje.

 

Jednostavna ugradnja

Mali promjer GARDENA cijevi za nadzemno navodnjavanje kap po kap čini liniju za navodnjavanje kapljica posebno fleksibilnom i jednostavnom za ugradnju.

 

Ne zahtjeva održavanje 

Zahvaljujući inovativnoj labirint tehnologiji glave GARDENA cijevi za nadzemno navodnjavanje kap po kap su samočistive i ne zahtjevaju održavanje.

 

Priručno zalijevanje

S GARDENA cijevi za nadzemno navodnjavanje kap po kap biljni redovi i manja područja sa sličnim vodnim zahtjevima mogu se lako i povoljno navodnjavati.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla 8193-20-29
Primjena Priključak za dvostruku slavinu
Mogućnost priključka Slavine s navojima od 26,5 mm (G 3/4″) i 33,3 mm (G 1″)

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “GARDENA cijev za nadzemno navodnjavanje kap po kap 4,6mm (1362-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest