Čistač žlijebova combisystem GARDENA (3651-20)

Čistač žljebova combisystem GARDENA (3651-20) prikladan je za jednostavno čišćenje žljebova.

Četka s čvrstim čekinjama s jedne strane i strugač od kvalitetne plastike s druge strane omogućuju učinkovit rad i optimalno čišćenje.

179,71kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Čistač žljebova combisystem GARDENA (3651-20) prikladan je za jednostavno čišćenje žljebova. Četka s čvrstim čekinjama s jedne strane i strugač od kvalitetne plastike s druge strane omogućuju učinkovit rad i optimalno čišćenje.

Kut čistača žljebova može se prilagoditi zahvaljujući beskonačnim mogućnostima namještanja zakretnog zgloba za dosizanje žlijeba bez napora. Čistač žljebova prikladan je za upotrebu sa svim drškama GARDENA combisystem, ali GARDENA preporučuje teleskopske drške GARDENA combisystem za rad na visinama do približno 5 m.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

 

Čvrsto

Glava i strugač izrađeni su od visokokvalitetne plastike zbog čega je čistač žljebova GARDENA combisystem vrlo robustan. Visokokvalitetne čekinje omogućuju optimalno čišćenje i dugoročno korištenje.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3651-20
Preporučena duljina ručke   teleskopska drška combisystem za rad do ca 5m visine
Materijali   kućište i strugač od visokokvalitetne plastike; četka od vrhunskih vlakana
Područje primjene   čišćenje i pražnjenje žlijebova

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Čistač žlijebova combisystem GARDENA (3651-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest