City gardning kutija s crijevom za terase 10m GARDENA (18400-20)

City gardning kutija s crijevom za terase 10m GARDENA (18400-20) može se uredno pospremiti i jednostavno prenositi.

Kutija za crijevo je mala i lagana te je stoga ne samo savršena za navodnjavanje u malim vrtovima i na terasama, nego je također prikladna za kampiranje ili druge aktivnosti u slobodno vrijeme.

635,40kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

City gardning kutija s crijevom za terase 10m GARDENA (18400-20) može se uredno pospremiti i jednostavno prenositi. Kutija za crijevo je mala i lagana te je stoga ne samo savršena za navodnjavanje u malim vrtovima i na terasama, nego je također prikladna za kampiranje ili druge aktivnosti u slobodno vrijeme. City gardning kutija opremljena je crijevom za spajanje od 1,5 m, potrebnim dijelovima GARDENA sustava i mlaznicom za raspršivanje.

 

Idealno za male vrtove i prijenosnu uporabu

Kutija za crijevo za terase ima crijevo od 10 metara. To je optimalno za navodnjavanje malih vrtova i terasa. Zbog svoje male težine, ona je također prikladno prijenosno riješenje  npr. za kampiranje, sportove na vodi i ostalie aktivnosti u slobodno vrijeme.

 

Kompaktna pohrana

Ručica koljenastog vratila i ručka za nošenje teretnog crijeva mogu se sklopiti za pohranu. To omogućuje posebnu pohranu i praktičniji transport.

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   18400-20
Dužina   10m
Materijal   PVC

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “City gardning kutija s crijevom za terase 10m GARDENA (18400-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest