Combi spremnik 6+2.5L Husqvarna

Husqvarna logo

Ovaj interno razvijeni Combi spremnik 6L+2,5L za benzin i ulje ima učinkovitu zaštitu od prelijevanja.

Zapremnina spremnika za gorivo – 6L + 2,5L za ulje.

45,50 (342,82 kn) s PDV-om

Nema na zalihi

Oznake:

Opis

Ovaj interno razvijeni kombinirani Combi spremnik 6+2.5L za gorivo i ulje ima učinkovitu zaštitu od prelijevanja. Kad se spremnik napuni, protok se automatski isključuje i možete podići limenku bez prolijevanja. Između dva spremnika ima dovoljno mjesta za umetnuti nešto alata, a spremnici se također mogu međusobno odvojiti.

Svjetle narančaste boje za uočljivost, oznake datume na dnu spremnika.

Zapremnina spremnika za gorivo – 6L + 2,5L za ulje.

 

Zaštita od prepunog punjenja

Kad se rezervoar napuni, protok se automatski prekida i možete podići spremnik bez prolijevanja.

 

 

Specifikacija:

 

Proizvođač Husqvarna
Kataloški broj 505 69 80 00

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Combi spremnik 6+2.5L Husqvarna”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..