fbpx

Comfort okretljive škare za travu GARDENA (8735-29)

Comfort okretljive škare za travu omogućuju jednostavno i precizno rezanje uz stalno održavanje iste visine zahvaljujući neljepljivom premazu i valovitoj reznoj ploči.

Klizne vodilice osiguravaju jednostavno navođenje i održavanje stalne visine pri rezanju.

252,98kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Comfort okretljive škare za travu GARDENA (8735-29) omogućuju jednostavno i precizno šišanje rubova travnjaka. Čak i nedostupna područja u vrtu postaju lako dostupna. Posebno oblikovana ručka s patentiranom, optimalnom primjenom snage omogućuje iznimno jednostavno rezanje rubova travnjaka te najbolju ergonomiju u svim prilikama. Zbog mogućnosti zakretanja za 360° i ljevaci i dešnjaci mogu ugodno raditi.

Meki plastični dijelovi omogućuju ugodno rukovanje. Jednostavno i precizno rezanje uz stalno održavanje iste visine omogućeno je zahvaljujući neljepljivom premazu i valovitoj reznoj ploči. Poseban nosač oštrice jamči ravnomjerne, snažne rezove cijelom duljinom oštrice sve do vrha. Klizne vodilice osiguravaju jednostavno navođenje i održavanje stalne visine pri rezanju.

Budući da su opremljeni praktičnim mehanizmom za zaključavanje kojim se upravlja samo jednom rukom, Comfort okretljive škare za travu  mogu se brzo i jednostavno zaključati.

Jamstvo na proizvod traje čak 25 godina.

 

Lagano rezanje

Posebno oblikovana ručka s patentiranom, optimalnom primjenom snage omogućuje iznimno jednostavno rezanje rubova travnjaka te najbolju ergonomiju u svim prilikama.

 

Jednostavno rukovanje

Zahvaljujući ugodnoj ručki šišači trave savršeno leže u ruci.

 

Oštrice s mogućnošću okretanja za 360°

Oštrice se mogu brzo i jednostavno zakrenuti za 360°, što omogućuje ugodan rad ljevacima i dešnjacima.

 

Čisti rezovi

Oštrice premazane slojem koji se ne lijepi omogućuju čisto rezanje.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8735-29
Noževi   premazani neljepljivim slojem
Brušenje   valovito
Posebnosti   ergonomski oblik ručke,, ručke s mekanim dijelovima, pomični mehanizam za zaključavanje klizne vodilice

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Comfort okretljive škare za travu GARDENA (8735-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest