fbpx

DELTA 3 TÜV bio kamin

Delta 3 je etanolski kamin i spada u dekorativne kamine. Biokamini se preferiraju najčešće kada su u pitanju useljeni objekti ili objekti gdje nije moguće izvesti dimnjak a koji je neophodan za kamin na kruta goriva.

Etanolski kamini se nude kao rešenje upravo za ovakve objekte.U praksi smo imali slučajeve kada se etanolski kamin ugrađivao kao rešenje za “nepopravljive” otvorene kamine.

Etanolski biokamini interesantni su i za one koji već imaju dobar i funkcionalan kamin, ali žele izbjeći pripremu, unošenje drva i čišćenja pepela, a daje ugođaj otvorenog kamina ( živa i realna vatra u prostoriji ) bez obaveznog posla oko nabavke, skladištenja, sušenja, unošenja drva, čišćenja i iznošenja pepela i bez povećane količine prašine u prostoriji.

Delta 3 biokamin nema potrebu za dimnjakom i nema štetnih produkata sagorijevanja.

1.930,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Prednosti DELTA 3 biokamin su višestruke. Napomenimo samo neke. Nije potreban dimnjak, paljenje vatre je trenutno a s njime i stvaranje ugođaja.

DELTA 3 biokamin ima čisti plamen, bez dima i pepela te nema iskakanja žara a održavanje je minimalno. Gasi se brzo ali se preporuča izgaranje svog etanola iz spremnika kako bi se izbjeglo nakupljanje plinova koji bi mogli pri ponovnom paljenju uzrokovati manji prasak plamena.

Nedostaci DELTA 3 biokamina – manji toplotni učinak u odnosu na kamine na kruto goriva. Biokamin Delta 3, ali i ostatak biokamina, nije moguće neprekidno koristiti. Preporuča se korištenje unutar 3 sata jer između dolijevanja mora da se pričekati da se biokontejner ohladi, a što traje nekih 10-ak minuta.

Da bi biokamin radio kako spada potrebno je povremeno provjetriti prostor radi obnavljanja potrošenog kisika.

Težina od 13,5 kg, s kapacitetom biospremnika od 1,2 l i materijalom izrade koji je obložen u crno obojen čelični lim čini ovaj kaminm poželjnim predmetom u svakom interijeru.

Spremnik je izrađen od nehrđajućeg čelika.

Delta 3 zbog svoje univerzalnosti ima praktično neograničene mogućnosti postavljanja i uklapanja u interijer. Nema brige oko produkata sagorijevanja jer je gorivo 96% alkohol, čiji je produkt sagorijevanja ugljični dioksid (CO2) i voda (H2O). Dakle, to je ono što ljudi inače izdišu.

S obzirom na veličinu spremnika s gorivom ( biokontejner ), toplotni učinak je od 1 do 4 Kw a potrošnja od 0,3 do 1 litra etanola (96% alkohol).

 

Tehničke karakteristike:

 

Model: Biokamin DELTA 3
Boja: Crna
Odvod dima: Nepotrebno
Dimenzije kamina:  40.00 cm visina x 14.20 cm dubina
Emisija CO (na 13% O2): Zanemariva
Volumen spremnika za bio gorivo: 1,20 l
Težina (kg): 15.5 kg
Materijal: Staklo, plastificirani čelik
Preporučena vrsta goriva: Etanol

 

Preuzmite katalog Kratki bio kamina za 2017. god.: Katalog Bio Kamini Kratki 2017.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DELTA 3 TÜV bio kamin”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest