DeltaPlus cipela PHOCEA S3 SRC

DELTA Plus zaštitna oprema

DELTA cipela PHOCEA S3 SRC je niska cipela od pigmentirane goveđe kože a vodoodbojne je obrade S3. Podstava S3 je poliamid „mesh”.

Unutarnji uložak DELTA cipela PHOCEA S3 SRC je unaprijed oblikovana i na vađenje – unutarnji sloj potplata poliamid na materijalu EVA. Potplat je duplobrizgani poliuretan.

DELTA cipela PHOCEA S3 SRC radna je cipela koja ima sustav brzog vezanja.

330,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

DELTA cipela PHOCEA S3 SRC ima izrađene zone savijanja potplata i V STAB SYSTEM. Cipele PHOCEA S3 također su opremljene s bočnime ripnama na potplatu koje se koriste za lakše penjanje na ljestve.

Rebrasta struktura potplata PHOCEA S3 SRC pruža izvrsnu otpornost na proklizavanje na svim vrstama unutarnjih i vanjskih podloga.

DELTA cipela PHOCEA S3 SRC pogodna je za korištenje u građevini, pomoćnim poslovima, lakoj industriji, poljoprivredi i vrtu te rudarskoj industriji.

DELTA PHOCEA S3 SRC radna je cipela bez metalnih dijelova što znači da nema magnetska svojstva, a zaštitna kapica izrađena je od kompozitnog materijala 200J i lakša je od čelika te ne prenosi hladnoću ni toplinu.

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus cipela PHOCEA S3 SRC”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest