DeltaPlus visoke cipele AURIBEAU3 S1P SRC

DELTA Plus zaštitna oprema

DELTA visoka cipela AURIBEAU3 S1P SRC izrađena je od brušene velur kože i mreža, podstava je od poliestera. Unutarnji uložak je unaprijed oblikovan, na vađenje: poliamid na materijalu EVA.

AURIBEAU3 S1P SRC krasi izvrsna savitljivost zahvaljujući tabanicama od kompozitnog materijala.

67,73 (510,31 kn)

Oznake:

Opis

DELTA visoka cipela AURIBEAU3 S1P SRC izrađena je od brušene velur kože i mreža, podstava je od poliestera. Unutarnji uložak je unaprijed oblikovan, na vađenje: poliamid na materijalu EVA.

Potplata AURIBEAU3 S1P SRC cipele sprječava umaranje koje omogućavaju integrirane zone savijanja (tzv. sustav PANOFLEX®)

AURIBEAU3 S1P SRC cipela  ima pojačanu zaštitu prstiju koju omogućuje zaštitna kapica od kompozitnog materijala 200J, lakša je od čelika i ne prenosi hladnoću ni toplinu. Potplat je izrađen od duplobrizganog poliuretana.

AURIBEAU S1P SRC je cipela bez magnetskih svojstava.

 

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus visoke cipele AURIBEAU3 S1P SRC”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..