fbpx

DeltaPlus FUJI 2 GRADIENT naočale

DELTA Plus zaštitna oprema

Naočale DeltaPlus FUJI 2 GRADIENT s postupno zatamjenim lećama od polikarbonata imaju krilca od dvostrukog materijala s mekim i savitljivim završecima.

Nosni držač od materijala TPE, mekan, za veću udobnost. Materijal od kojeg je izrađen gornji okvir je polikarbonat / najlon, a stakla su od polikarbonata. Naočale nemaju donji okvir – bez ometanja vidljivosti.

69,90kn s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Naočale DeltaPlus FUJI 2 GRADIENT s postupno zatamjenim lećama od polikarbonata imaju krilca od dvostrukog materijala s mekim i savitljivim završecima.

Nosni držač od materijala TPE, mekan, za veću udobnost. Materijal od kojeg je izrađen okvir je polikarbonat / najlon, a stakla su od polikarbonata. Naočale nemaju okvir – bez ometanja vidljivosti.
Težina : 29 g

Mogu se koristiti za radove sa naftom / plinom ili u lakoj industriji.

 

Tehnički podaci

 

Model:   FUJI 2 GRADIENT
Boja:   ​postupno zatamjena
Material:   TPE, polikarbonat / najlon,
Namjena:   zaštitne naočale

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus FUJI 2 GRADIENT naočale”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest