DeltaPlus JUMPER2 S3 FUR SRC radna cipela

DELTA Plus zaštitna oprema

DeltaPlus JUMPER2 S3 FUR SRC je idealna visoka  zimska radna cipela od pigmentirane goveđe kože s krznom – S3 SRC.

Podstava cipele je krzno od poliestera., a unutarnji uložak je na vađenje.  Potplat JUMPER2 S3 FUR SRC cipele je duplobrizgani poliuretan.

299,90kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

DeltaPlus JUMPER2 S3 FUR SRC je visoka radna cipela od pigmentirane goveđe kože s krznom – S3 SRC. Ovo je idealna udobna, zimska radna cipela.

Ima gornjište od goveđe koža, vodoodbojna obrada S3. Podstava cipele je krzno od poliestera, a unutarnji uložak je na vađenje.

DeltaPlus JUMPER2 S3 FUR SRC radna cipela ima potplat od duplobrizgani poliuretana, izrađen od posebnog PU materijala otpornog na temperaturu do -30°C. Dodatna zaštita za korisnike su zaštitna kapica i tabanica od čelika.

Cipele su antistatične, čvrste i ugodne – štite od perforacija i hladnoće, te su otporne na proklizavanje. Mogu se koristiti za radove u građevini, obrtništvu, lakoj ili rudarskoj industriji ili logistici.

 

Tehnički podaci

 

Model: JUMPER2 S3 FUR SRC
Boja: Crna
Material: pigmentirana goveđa koža, vodoodbojna obrada S3, duplobrizgani poliuretan, čelik
Namjena: Zimska radna cipela

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus JUMPER2 S3 FUR SRC radna cipela”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest