DeltaPlus M1200VBC zaštitna maska

SKU: 044606DELTA Plus zaštitna oprema

DeltaPlus M1200VBC zaštitna maska školjka od netkanih sintetičkih vlakana, s visokokvalitetnom membranom za izdisanje – Sklopiva vertiklano.

Testirana na dolomitnu prašinu, podesiva veličina za dugotrajnu udobnost pri nošenju.

11,99kn s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake:

Opis

DeltaPlus M1200VBC zaštitna maska jednokratna je polumaska FFP2 s membranom za izdisanje – SKLOPIVA VERTIKALNO. Odlična zaštita dišnih puteva školjkom od netkanih sintetičkih vlakana, s visokokvalitetnom membranom za izdisanje.

Podesiva pločica iznad nosa omogućuje bolje prianjanje i bolju zaštitu, dok je unutarnji rub ispod pločice obložen spužvom radi veće udobnosti.

Testirana na dolomitnu prašinu, za dugotrajnu udobnost pri nošenju.

Može se koristiti za radove u građevini, lakoj industriji, u obrtništvu i pomoćnim poslovima ili u području bijele tehnike, higijeni.

Maska: Netkana sintetička vlakna.
Vrpca: elastika

Tehnički podaci

Model:   M1200VBC (sklopiva vertikalno)
Boja:   bijela – sa žutim
Veličina:   podesiva
Namjena:   zaštita dišnih puteva

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus M1200VBC zaštitna maska”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..