Dizalica za gipsane ploče G02110

SKU:  048042

Dizalica za gipsane ploče namijenjena je za brzo i lakše postavljanje gipsanih ploča, ploča od iverice, drvenih ploča i metalnih ploča do težine 68 kg. Dizalica pojednostavljuje montažu ploča na plafonu ili pa na zidu, omogućuje jednostavan rad zbog vitla i kočnice, namijenjena je za rad jedne osobe.

 

 

1.632,00kn (216,60 €) s PDV-om

Oznake:

Opis

Podesiva dizalica za postavljanje gipsanih ploča od 1,4 metara do 3,5 metara visine. Njezino postolje namijenjeno je za brzo postavljanje gipsanih ploča, ploča od iverice, drvenih ploča i metalnih ploča do 68 kg težine.

Dizalica težine od 40 kg dolazi s 3 velika kotača za brzo i jednostavno upravljanje, a njezin praktičan mehanizam će vam sigurno pomoći u postavljanju.

Dizalica za gipsane ploče je lako sklopiva i podesiva.

Tehnički podaci:

  • Visina dizanja: od 1,40 do 3,50 m
  • Radna širina: do 2,90 m
  • Nosivost dizanja: 68 kg
  • Jednostavno učitavanje panela
  • Dovoljna jedna osoba
  • Izdržljiva zavarena čelična konstrukcija
  • Sklopive kuke na nosaču ploče
  • Velika 18″ okretna kolijevka za 360 stupnjeva
  • 4″ kotačići s kočnicom za jednostavnu pokretljivost i dodatnu sigurnost

Značajke proizvoda:

Težina: 40 kg | Neto težina: 39,4 kg

Kat broj: G02110

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dizalica za gipsane ploče G02110”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..