Dječji motorni trimer STIHL

SKU: 012477Stihl logo

Dječji motorni trimer STIHL namijenjen je za sve male ali i velike obožavatelje marke STIHL.

Dječji motorni trimer, izgledom autentična poput pravog STIHL trimera, pali se povlačenjem ručice za start, te ima zvuk pravog trimera.

Dječji motorni trimer STIHL namijenjen je djeci od 3 god. nadalje.

292,50kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Dječji motorni trimer STIHL može se upaliti povlačenjem ručice za start nakon čega se pali zvuk trimera na minimalnim okretajima.

Igračka trimer prava je stvar za svu djecu koja se vole igrati u zelenilu i »pomagati« pri radu u vrtu.

Trimer uključuje bateriju i može se podesiti po visini (82 – 101 cm). Ručka trimera također je individualno podesiva. Nož svijetli u boji za vrijeme rada.

Igračka trimer djeci će pružiti zabavu i veselje.

Uz trimer je priložen USB kabel za punjenje. Pogodno za djecu od 3 godine.

STIHL dječji trimer ideal je poklon za sve STIHL ljubitelje, a ne samo za djecu 🙂

 

Specifikacija:

 

Dimenzije 82 – 101 cm
Kataloški broj 0420 460 0015

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dječji motorni trimer STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..