Držač za kredu 11-12 mm PICA

SKU: 055758

Držač za kredu 11-12 mm PICA, praktičan držač krede za jednostavno rukovanje i uspješan rad. Prikladan za krede od 11 – 12 mm debljine, ergonomskog oblika.

 

9,36 (70,52 kn) s PDV-om

Samo 2 komad(a) na zalihi

Oznake:

Opis

Držač za kredu 11-12 mm PICA, držač krede s sustavom guranja krede, prikladan za krede od 11 – 12 mm debljine, trokutastog oblika, ergonomski zaobljen, samo kućište je izrađeno od čvrste plastike otporno na udarce i ostala oštećenja prilikom rada.

Kataloški broj: 588/10

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Držač za kredu 11-12 mm PICA”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..