-100,50kn

Držač za viseće ležaljke

SKU: 010998Verdelook logo

Držač visećih ležaljki od obojene čelične cijevi debljine fi 42mm savršena za vrt bez stabla kako bi svejedno uživali u visećoj ležaljci.

569,50kn s PDV-om

Nema na zalihi

Oznake:

Opis

Držač za viseće ležaljke je metalni univerzalni držač visećih ležaljki. Držač za viseće ležaljke je potpora izrađena od obojana čelične cijevi. Maksimalni kapacitet nosivosti je 150 kg.

Tehnički podaci

Kataloški broj:  761/10
Dimenzije (cm): Dimenzije: 300 / 390×100 cm – H. 110/140 cm
Boja:  crna
Namjena:  potpora visećim  ležaljkama

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Držač za viseće ležaljke”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..