Dubinska pumpa za bunar Premium 5500/5 GARDENA (1489-20)

Dubinska pumpa za bunar Premium 5500/5 od inoksa najbolji je proizvod za duboko izbušene ili iskopane bunare uskih promjera (od 10 cm).

Kućište od nehrđajućeg čelika omogućuje dugotrajan i siguran rad pod vodom. Korišteni su samo robusni i visokokvalitetni materijali.

Praktično: crpka se brzo instalira zahvaljujući 22-metarskom kabelu za spajanje, a zahvaljujući priloženom pričvrsnom užetu može se jednostavno uroniti ili po potrebi izvući iz vode.

3.135,24kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Crpka za duboke bunare Premium 5500/5 od inoksa najbolji je proizvod za duboko izbušene ili iskopane bunare uskih promjera (od 10 cm). Crpi vodu iz dubine do 20 metara – čak i kada je dugotrajno uronjena – npr. za navodnjavanje vrta. Kućište od nehrđajućeg čelika omogućuje dugotrajan i siguran rad pod vodom.

Korišteni su samo robusni i visokokvalitetni materijali. Filtar – također izrađen od nehrđajućeg čelika – sprječava ulazak nečistoća u crpku. Osim toga, može se postaviti postolje koje, zbog povišenosti i posebno kod cisterni, značajno smanjuje usisavanje otpadaka i pijeska na tlu.

Toplinski prekidač štiti tihi motor s kondenzatorom koji nije potrebno održavati od preopterećenja. Motor koji štedi energiju snažno, učinkovito i tiho crpi vodu kroz pogonski rotor od 6 faza iz dubina do 20 metara.

 

Za uske otvore

Promjera samo 9,8 cm, kompaktna crpka za duboke bunare idealna je za sve duboke bunare do kojih se može doći samo kroz uske otvore.

 

Robusno i pouzdano

Kućište od nehrđajućeg čelika štiti crpku od oštećenja i jamči dugotrajan i siguran rad pod vodom.

 

Visoke performanse

Voda teče kroz pogonski rotor od 6 faza i time se jamči visokoučinkovito i tiho crpljenje vode na željenom mjestu.

 

Štedi energiju

Zahvaljujući visokoučinkovitom motoru s kondenzatorom kojeg nije potrebno održavati crpka za duboke bunare štedi mnogo energije – bez smanjenja učinkovitosti.

 

Zaštita od nečistoća

Ugrađen filtar od nehrđajućeg čelika sprječava da crpka usisa pijesak i otpad što bi moglo dovesti do oštećenja. Uz to, može se postaviti i noga koja, zbog postavljanja crpke na veću visinu dodatno štiti od nečistoća, posebno u cisternama.

 

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1489-20
Nominalna snaga   850 W
Najveća potisna količina   5500 l/h
Najveća potisna visina / tlak   45 m / 4,5 bar
Najveća dubina urona   19 m
Primjena  za rad raspršivača i sustava za navodnjavanje, pumpanje iz većih dubina

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dubinska pumpa za bunar Premium 5500/5 GARDENA (1489-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest