-3,60kn

Elastične vezice sa plastičnom kuglicom

SKU: 048090Verdelook logo

Višenamjenske, otporne na sunce i zamrzivanje.

Dolaze u pakiranju od 10 komada.

20,40kn s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

Elastične vezice sa plastičnom kuglicom mogu poslužiti za nebrojene namjene. Idealne za pričvršćivanje cerada sa očicama. Vezica se provuče kroz očicu do kuglice i čvrsto osigura klinom. Sigurniji način pričvršćivanja od vezanja špage u čvor, a koji se prilikom natezanja može otpetljati.

Izdržljive elastične vezice otporne su na sunce i zamrzivanje.

Dolaze u pakiranju od 10 komada.

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:  76/43
Materijal:  plastika, elastična guma
Boja:  crna
Promjer kuglice:  ~ 3 cm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Elastične vezice sa plastičnom kuglicom”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..