fbpx

Električna motorna pila MSE 170 C-Q STIHL

Stihl logo

Električna motorna pila MSE 170 vrlo je lagana električna motorna pila snage 1,7kW. Opremljena je Quisckstop Super sustavom brzog zaustavljanja lanca, te bočnim napinjanjem lanca.

Odlična za piljenje ogrjevnog drveta, građevinarstvo i obrtnike.

NAPOMENA: Ovaj proizvod nije moguće naručiti putem web trgovine. Proizvod možete vidjeti i kupiti u našim poslovnicama i servisima, a za više informacija nas možete telefonski kontaktirati.

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

1.875,00kn s PDV-om

Usporedi

Oznake:

Opis

Električna motorna pila MSE 170 vrlo je lagana električna motorna pila snage 1,7kW. Opremljena je Quisckstop Super sustavom brzog zaustavljanja lanca, te bočnim napinjanjem lanca. Odlična za piljenje ogrjevnog drveta, građevinarstvo i obrtnike.

Kočnica lanca QuickStop Super

Dodatni kočioni sustav za dodatnu sigurnost od STIHL: lanac ne zaustavi samo na dovoljno jakim trzaja ili aktivnog operativnog prednja ruka straže, ali i po objavljivanju stražnje nagib rifovima u sekundi. Ova jedinstvena sigurnosna oprema pruža još veću zaštitu korisnika u svim radnim mjestima – bez ikakvih dodatnih ručke i poluge. (Slično kao ilustracija)

Ergonomska mekana ručka

Čvrst i ugodan prihvat ručke zahvaljujući ergonomski uobličenoj mekanoj oblozi.

Softstart pokretanje s ograničenjem struje potrebne za start

Limitator struje potrebne za pokretanje elektromotora štiti slabu električnu mrežu od prenaprezanja.

Prozirni spremnik za ulje

Prozirni spremnik za ulje: zahvaljujući prozirnom spremniku vidljiva je razina ulja za lanac. Ulje za lanac može se brzo i jednostavno napuniti pomoću sustava za punjenje.

Zaštita od preopterećenja

Uključuje motora u slučaju neposredne pregrijavanja, na primjer, kada pretjerani pritisak hrane, ili ako rezna stezaljke u drvu. (Slično kao ilustracija)

Čep spremnika ulja

Patentirani zatvarač spremnika ulja za lanac uobličen je tako da ne dozvoljava prolijevanje ulja mimo zatvarača i omogućava brzo i sigurno zatvaranje spremnika bez potrebe za dodatnim alatom.

Zatezač bočnog lanca

Stezanja vijka bočno aktivira strane zupčasti krugu. To sprečava kontakt ruku s oštrim motornu pilu i vrhovi kandžama zaustaviti.

 

Specifikacija

Model  pila MSE 170
Nazivni napon V 230
Potrošnja energije kW 2
Potrošnja energije kW 1.7
Težina kg 1) 4.2
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 92
Razina zvučne snage dB (A) 2) 103
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 2,9 / 3,4
Duljina kabela m 0,4m
STIHL Oilomatic (korak) 3/8 “P
STIHL Oilomatic (tip) Picco Micro Mini 3 (PMM3)

 

NAPOMENA: Ovaj proizvod nije moguće naručiti putem web trgovine. Proizvod možete vidjeti i kupiti u našim poslovnicama i servisima, a za više informacija nas možete telefonski kontaktirati.

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električna motorna pila MSE 170 C-Q STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest