Električni usisavač / puhač GARDENA (9332-20)

Električni usisavač / puhač ima jedinstvenu ClickFit inovativnu tehnologiju Prelaz iz usisnog moda u ispuhujući ili obratno je brz i bez napora zahvaljujući

Optimalna raspodjela težine i ergonomski oblikovana ručka s mekim zahvatom čine ErgoJet 3000 električni usisavač / puhač vrlo udobnim za rukovanje.

938,64kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Snažan i jednostavan za korištenje električni usisavač / puhač s Gardena ErgoJet motorom od 3000W je savršen za puhanje, usisivanje ili usitnjavanje lišća kako bi imali uredan vrt. Prelaz iz usisnog moda u ispuhujući ili obratno je brz i bez napora zahvaljujući jedinstvenoj ClickFit inovativnoj tehnologiji. Integrirana sjeckalica s robusnim metalnim kotačem omogućuje usitnjavanje u omjeru od 16: 1.

Veće smanjenje količine otpada i kraće vrijeme kompostiranja. Vlažni listovi također se mogu ukloniti sa strugalicom na rubu usisne cijevi. Optimalna raspodjela težine i ergonomski oblikovana ručka s mekim zahvatom čine ErgoJet 3000 električni usisavač / puhač vrlo udobnim za rukovanje.

Vreća za sakupljanje usisanog otpada se jednostavno prazni.

 

Udobno rukovanje

Optimalna raspodjela težine i ergonomski držač s mekim zahvatom olakšavaju rukovanje električnim usisavačem / puhačem.

 

Jednostavno podesiv

Snažni puhalo s promjenljivom brzinom za veću kontrolu. Inovativna tehnologija ClickFit za jednostavno prebacivanje između funkcija.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   9332-20
Snaga motora   3000 W
Brzina protoka zraka   310 km/h
 Snaga usisavanja  170 l/s
 Zapremnina vreće za sakupljanje   45 l
 Omjer umanjivanja  16:1
 Težina  3,6 / 4,8 kg

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električni usisavač / puhač GARDENA (9332-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest