ErgoLine teleskopska lopata GARDENA (17020-20)

ErgoLine teleskopska lopata GARDENA (17020-20) je posebno praktičan alat za kopanje i podizanje, rahljenje i premještanje zemlje.

Drška se može podesiti sa 106 cm to do 126 cm, i na taj način pojedinačno prilagoditi visini korisnika.

387,36kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

 

ErgoLine teleskopska lopata GARDENA (17020-20) je posebno praktičan alat za kopanje i podizanje, rahljenje i premještanje zemlje. Posebno velika i ergonomski oblikovana D-ručka može se udobno primiti s obje ruke u bilo kojem trenutku kako bi vam olakšala rad. Ovalni profil drške sprečava nenamjerno okretanje ručke. Proširena plastična obloga osigurava udobno rukovanje bez proklizavanja i premještanja. Drška se može podesiti sa 106 cm to do 126 cm, i na taj način pojedinačno prilagoditi visini korisnika. Posebno čvrsta oštrica lopate sastoji se od otvrdnutog kvalitetnog čelika. Posebno velika zaštita za gaženje posebnog profila jamči čvrsto držanje pri kopanju zemlje, i služi optimalnom prijenosu sile na lopatu. Ukupno jamstveno razdoblje je 25 godina.

 

Naoštreni rub lopate

Oštra lopata osigurava lako prodiranje u tlo.

 

Iznimno izdržljiva zaštita za gaženje

Iznimno izdržljiva zaštita za gaženje sa specijalnim profilom omogućava vam da snažno gurate lopatu u zemlju i smanjuje opasnost od ozljede zbog slučajnog posklizavanja.

 

Široka D ručka

Iznimno široka i ergonomski oblikovana ručka u obliku slova D može se udobno držati s obje ruke u svakom trenutku. Time se osigurava dodatna sila i značajno više udobnosti.

 

Savršena ergonomija

Ovalni profil vratila leži savršeno u ruci i jamči ergonomski radni položaj. Dodatni plastični premaz osigurava udobno rukovanje bez klizanja i prijelaza.

 

Pojedinačno podešavanje

Osovina lopate može se jednostavno podesiti visini pojedinačnog korisnika. Dužina lopate može varirati između 106 cm i 126 cm.

 

25-godišnje jamstvo osigurava visoku kvalitetu

  • Detaljne jamstvene uvjete potražite u priloženom priručniku ili na internetu na: www.gardena.com/warranty. Ovo jamstvo ne utječe na vaša zakonska jamstvena potraživanja.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla  17020-20
Oblik rukohvata  D-ručka
Ukupna duljina  106-126cm

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ErgoLine teleskopska lopata GARDENA (17020-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest