fbpx

Gorivo za biokamine BIO-DECO

Gorivo za biokamine BIO-DECO je bioetanol koji se proizvodi od biomase tj. biorazgradivoga dijela otpada koristi kao biogorivo, stoga je ekološki, snažan i relativno jeftin izvor energije.

Gorivo BIO-DECO je 100% organski, poljski proizvod, testiran i odobren za uporabu od strane Nacionalnog instituta za javno zdravstvo.

39,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Gorivo za biokamine BIO-DECO je bioetanol koji se proizvodi od biomase tj. biorazgradivoga dijela otpada. Koristimo ga kao biogorivo, stoga je ekološki izvor energije. Etilni je alkohol proizveden iz više puta pročišćenog i filtriranog alkohola dobivenog od kukuruza, krumpira ili melase.

Sagorijevanje bioetanola je potpuno čisto, a formiraju se samo male količine ugljičnog dioksida i vodene pare – baš kao u ljudskom izdahnutom zraku.

Gorivo za biokamine BIO-DECO optimizirano je za etanolske plamenike biokamina, biološki je razgradivo te kod izgaranja ne ostavlja neugodne mirise ni ostatke (kao pepel). 1 litra biogoriva gori 2-5 sati – ovisno o veličini plamena. To je snažan i relativno jeftin izvor energije. Nakon nekoliko minuta primjene može se osjetiti povećanje sobne temperature.

Izgaranje biogoriva ne zahtijeva posebne kanale ognjišta. Potrebno je samo – kao iu drugim uređajima s izloženom vatrom – što je konstantno moguće dovod zraka.

Bio-kamin se također može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Dodavanjem aromatičnih ulja možemo koristiti biokamine kao medicinski uređaj. Čari i šarm biokamina stvaraju u domu ugodnu atmosferu i izvor opuštanja.

Gorivo BIO-DECO je 100% organski, poljski proizvod, testiran i odobren za uporabu od strane Nacionalnog instituta za javno zdravstvo.

 

Tehničke karakteristike:

 

Namjena:   gorivo za biokamine
 Količina:   1 L

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorivo za biokamine BIO-DECO”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest