Grablje za travu 60 combisystem GARDENA (3381-20)

Grablje za travu 60 combisystem GARDENA (3381-20) omogućuju vam da bez problema uklonite ostatke trave i lišće s travnjaka.

Radna širina iznosi 60 cm, a jamstvo na proizvod je 25 godina.

186,18kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Grablje za travu 60 combisystem GARDENA (3381-20) omogućuju vam da bez problema uklonite ostatke trave i lišće s travnjaka.

Radna širina iznosi 60 cm. Praktično: tijekom grabljanja, ostaci trave i lišće nakupljaju se na šipci za prikupljanje trave.

Grablje su prikladne za sve GARDENA combisystem drške. GARDENA ovisno o visini korisnika preporuča dršku duljine 180 cm.

Jamstvo traje 25 godina.

 

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na dršku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim drškama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li drška biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Brzo i učinkovito

Zahvaljujući robusnim šiljcima i radnoj širini od 60 cm možete raditi brzo i učinkovito. Tijekom grabljanja na šipci za prikupljanje trave zadržavaju se ostaci trave i lišće.

 

Otporno na koroziju

Grablje za prikupljanje GARDENA combisystem izrađene su od visokokvalitetnog čelika presvučenog duroplastom koji pruža optimalnu zaštitu od hrđanja.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3381-20
Preporučena duljina ručke   180 cm
Materijal   visokokvalitetni čelik, premaz od duroplasta
Područje primjene   uklanjanje ostataka pokošene trave i lišća, za manje površine

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Grablje za travu 60 combisystem GARDENA (3381-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest