JUNO 12/B – bijeli model, savršeno je rješenje za ljubitelje samostojećih peći sastavljenih u modernim okvirima.

Elegantan izgled pruža ukrasno staklo. Štoviše, ima sustav čišćenja stakla koji zajedno sa zasebnim spremnikom pomaže pri održavanju umetka čisti.

9.884,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

JUNO 12/B – bijeli model, savršeno je rješenje za ljubitelje samostojećih peći sastavljenih u modernim okvirima.

Njegov jednostavan i elegantan izgled ide ruku pod ruku s izvrsnim parametrima grijanja. Peć je idealna za velike i male prostore. Jedna od mnogih prednosti je mogućnost reguliranja isporučenog zraka zahvaljujući ugrađenom ulazu za zrak.

Elegantan izgled pruža ukrasno staklo. Štoviše, ima sustav čišćenja stakla koji zajedno sa zasebnim spremnikom pomaže pri održavanju umetka čistim.

 

Maksimalna iskoristivost energije

Učinkovitije izgaranje i duže održavanje temperature podloživši komoru za izgaranje s keramičkim materijalom Acumotte koji akumulira toplinu i povećava temperaturu u peći. Potpuno sagorijevanje do prašine zahvaljujući dvama deflektorima koji produžuju ispušni put. Taj proces povećava učinkovitost gorenja i jamči bolju potrošnju energije. Također minimizira emisije štetnih tvari u atmosferu.

Primarni zrak se isporučuje na umetak zahvaljujući ugrađenom ulazu za vanjski zrak od 125 mm. Ulaz zraka nalazi se od dna umetka. Umetak ima pokrovnu ploču na stražnjem zidu i rupu u svojoj podlozi. Zahvaljujući tome korisnik može odabrati način povezivanja vanjskog zračnog kompleta. Podešavanje zraka se provodi prigušnicom podesivom pomoću jednog regulatora smještenog ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepravilnu upotrebu.

Sekundarno podešavanje zraka – tzv. “zračna zavjesa” obavlja se mehanizmom koji se postavlja preko vratašca umetka. Otvaranje mehanizma omogućava da zrak uđe u umetak u svoj gornji dio, gdje se odvija sagorijevanje plinova proizvedenih tijekom procesa izgaranja drva. To omogućuje značajno smanjenje emisije štetnih CO u atmosferu. Zrak usmjeren na letvicu “širi” staklo koje gura vatru i dim,a što značajno smanjuje taloženje čađe na staklu tako da ostaje čisto.

 

Sigurnost na najvišoj razini

Prednja strana umetka opremljena je saklom od keramike otpornim na toplinu do 800 ° C. Tvrtka Kratki nudi certifikat kvalitete i sigurnosti za staklo.

Tijelo i prednji dio umetka otporni su na visoke temperature korištenjem visokokvalitetnog čelika.

Čelični elementi su rezani laserom uz pomoć moderne opreme, a zatim su savijeni na CNC pločama.

 

Jednostavna i praktična upotreba

Čišćenje umetka lakše je zahvaljujući ugrađenoj rešetki pepela i spremniku u kojem se nakuplja pepel.

Smanjenje taloženja čađe kroz sustav čistog stakla (zračna zavjesa). Zračna zavjesa dijeli staklo od komore te zahvaljujući tome staklo ne postaje prljavo i emitira više topline u prostoriju.

 

Umetak JUNO 12/B ima jedinstveno ukrasno staklo zahvaljujući zbog kojeg izgleda elegantno i moderno te vizualno povećava prednji dio umetka i naglašava pogled na vatru. Vrata umetka imaju udobnu ručku.

Modeli Juno kalitetne su izrada, a što jamči i 5 godina jamstva.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Nazivna snaga (kW): 12
Maksimalna snaga grijanja (kW): 6.0 – 16.0
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 75
Emisija CO (na 13% O2):  0,10
Temperatura dimnih plinova (°C): 320
Težina (kg): 200
Max duljina cjepanica (cm): 35
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “JUNO 12/B”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest