fbpx

Kaminski dovod zraka u komoru za izgaranje

Kaminski dovod zraka u komoru za izgaranje je poseban konektor koji se montiran na stražnjoj strani kaminskog uloška i ne isporučuje se s kaminskim umetkom već se naručuje kao zasebni dio/pribor.

Namjena DOLOTA je dovođenje svježeg zraka u komoru za izgaranje. Kaminski dovod zraka (DOLOT) izrađen je od lijevanog željeza.

512,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Kako bi kaminski umetak radio ispravno on zahtijeva adekvatnu količinu zraka za kvalitetnu vatru. Često je nedostatak zraka jedan od glavnih problema lošeg funkcioniranja umetka, a tu pomaže DOLOT – kaminski dovod zraka u komoru za izgaranje.

Kako vatra ne bi imala problem s izgaranjem drva, moramo joj isporučena cca. 8-10 m3 / h zraka po 1 kg drva. Ako ne postoji drugi dovod kroz koji kaminski umetak dobiva osim zraka iz prostorije u kojoj se nalazi, nećemo biti u mogućnosti iskoristiti svu snagu kaminskog umetka.

Pogledajte video za pojašnjenje:

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Težina (kg): 1,0

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kaminski dovod zraka u komoru za izgaranje”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest