Kolica za teret 150

Verdelook logo

Kolica za teret 150 omogućuju jednostavan i brz prijevoz raznog tereta, a idealna su za transport tereta maksimalne težine do 150 kg.

Višenamjenska ručna kolica za transport na dva kotača ne zauzimaju puno prostora i lagano se spremaju.

232,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Kolica za teret 150 omogućuju jednostavan brz prijevoz raznog tereta. Metalna crvena transportna kolica predviđena su za prijevoz tereta kojeg nije lako ručno prenositi.

Idealna su za transport tereta kod maksimalne težine do 150 kg. Ručke na kolicima opremljene su sigurnosnim plastikama koje Vam prilikom manipulacije kolicima štite ruke, a udobnost i jednostavnost pri transportu pružaju pneumatski kotači.

Višenamjenska kolica za prijevoz tereta sa dva kotača i fiksnom platformom za podizanje i prijevoz tereta vrlo su praktična. Teretna kolica za robu najviše se koriste kao skladištna kolica i u gradnji, a jednostavno rečeno, mogu prenijeti puno toga.

Kolica za teret 150 su ručna kolica za transport koja ne zauzimaju puno prostora i lagano se spremaju.

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:   80
Boja:   crvena
Maks. težina tereta:  150 kg
 Namjena :   kolica za prijevoz tereta

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolica za teret 150”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest