Kombinirani toplovodni kotao EKO-CKB P (20-50 kW)

EKO-CKB P s  nazivnom toplinskom snagom od 20 do 50 kW dizajniran za grijanje na  kruto gorivopeleteulje  ili  plin . Članovi su EKO-CK P obitelji kotlova, a njihova je posebnost ugrađeni kotao od nehrđajućeg čelika za potrošnu toplu vodu uronjen u kotlovsku vodu.
To ga čini izuzetno zanimljivim, jer osigurava stalno zagrijavanje potrošne tople vode u kotlu bez dodatnih ulaganja. Prepoznatljivi su po uspješnoj kombinaciji modernih tehnologija i kvalitetnih građevinskih materijala s lakoćom ugradnje i upotrebe.

Niz dokazanih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Mogućnost jednostavne ugradnje opreme na pelete, ulje ili plin posebna je vrijednost ovih kotlova. Izrađene su u skladu s europskom normom EN 303-5.

NA OVE PROIZVODE NIJE MOGUĆE PRIMJENITI KUPON DOBRODOŠLICE KAO NI AKCIJSKE KUPONE 

Od 7.779,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

KARAKTERISTIKE:

 • Kombinirani toplovodni kotao EKO-CKB P za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, peleti, tekuće ili plinovito), nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW.
 • Bojler potrošne tople vode izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti, a potopljenost bojlera omogućuje brzo zagrijavanje cjelokupne količine potrošne tople vode.
 • Ugrađeni bojler za vruću vodu u kotlu ne zahtijeva posebnu cirkulacijsku pumpu, koja bi inače bila potrebna da se kotao nalazi izvan kotla.
 • Odgovarajuće dimenzionirana komora za izgaranje i izgaranje plinova za izgaranje u tri prolaza osiguravaju visok stupanj iskorištenosti kotla, što ga čini “ekonomičnim”.
 • Peć kotla izrađena je od visokokvalitetnog kotlovskog lima od 5 mm.
 • Velika vrata i ložište kotla omogućuju grijanje velikim krutim gorivom i jednostavno čišćenje i održavanje. Jednostavna promjena smjera otvaranja gornjih i donjih vrata.
 • Mogućnost ugradnje toplinskog osigurača na tvornički pripremljeni otvor.
 • Kotlovi su tvornički opremljeni termostatom koji upravlja radom pumpe.
 • Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju te smanjuje rizik od oštećenja.
 • Osnovna isporuka kotla uključuje indikator temperature vode u kotlu, pribor za čišćenje i pepeljaru.
 • U slučaju zagrijavanja na ulje ili plin potreban je komplet za ugradnju plamenika za ulje / plin i turbulatori (broj ovisi o snazi ​​kotla).
 • U slučaju izgaranja drvenim peletima, set Cm Pellet uključuje set za ugradnju plamenika na pelete na donja vrata kotla, turbulatore, plamenik na pelete, spremnik za pelete, transporter za pelete i upravljanje kotlom.
 • Pri grijanju na ulje / plin ili pelete potrebno je u kotlu ugraditi turbulatore (isporučuje se tvornički s kompletom Cm Pellet, dodatno naručen za grijanje na ulje / plin).
 • Osnovna kotlovska regulacija plamenika (ulje/plin) dodatno se isporučuje, a postavlja se na tvornički pripremljeno mjesto na gornjem poklopcu oplate kotla.
 • Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 i proizveden u skladu s normom ISO 9001 i ISO 14001.

 

PRILAGODLJIV

Predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, peleti, tekuće ili plinovito).

UGRAĐENI BOJLER

Ugrađeni bojler za vruću vodu u kotlu ne zahtijeva posebnu cirkulacijsku pumpu.

TERMOSTAT

Kotlovi su tvornički opremljeni termostatom koji upravlja radom pumpe.
MONTAŽA Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom što omogućuje jednostavan transport i ugradnju.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kombinirani toplovodni kotao EKO-CKB P (20-50 kW)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest