Kopačica MH 560 STIHL

Stihl logo

Motorna kopačica MH 560 STIHL pogodna je kako za obradu već formiranih povrtnih gredica, tako i za pripremu zemljišta za kreiranje novih malih poljoprivrednih i povrtnih ploha.

Širina kopanja od 60 cm, združena s posebno snažnim pogonskim motorom, nudi uređaj posebno okretan i učinkovit pri poslovima na većini zadataka na tlu.

 

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

6.125,00kn s PDV-om

Usporedi

Oznake:

Opis

Motorna kopačica MH 560 STIHL pogodna je kako za obradu već formiranih povrtnih gredica, tako i za pripremu zemljišta za kreiranje novih malih poljoprivrednih i povrtnih ploha. Širina kopanja od 60 cm, združena s posebno snažnim pogonskim motorom, nudi uređaj posebno okretan i učinkovit pri poslovima na većini zadataka na tlu.

Osim navedenih osobina, tome znatno pomaže i ugrađena mogućnost pogona unatrag. Za još preciznije radove u užim gredicama širinu kopanja moguće je reducirati na 40 cm širine. Crtalo trostupanjski podesivo po visini i sa zakretnom funkcijom za rad uz uzdužne prepreke zaduženo je za olakšano i precizno vođenje tijekom rada u tlu. Noževi kopaćeg sustava lako i precizno prosijecaju tlo i omogućuju kvalitetno prevrtanje raskopanog tla, uz minimum vibracija, ionako dobrim dijelom kompenziranih antivibracijskim sustavom na vezi upravljačkih ručki i konstrukcije uređaja.

Dodani element povećane udobnosti korištenja je mogućnost podešavanja visine upravljačkih ručki shodno stasu korisnika. Kopačica MH 560 opremljena je s još mnogo elemenata kojima se znatno unaprijedila trajnost stroja i otpornost na habanje, kao što su kovana radilica, prijenosni elementi od posebno tvrdog metala, robusnost oklopa prijenosnog sustava i sl.

 

 

Položaj za čišćenje

U ovom položaju kopačicu je moguće iznimno jednostavno čistiti, te dograđivati ili skidati kopaće elemente.

 

Jednostavno upravljanje gasom

Sredina težišta uređaja pažljivo je smještena između upravljačkih ručki, čime je maksimalno iskorištena snaga korisnika s ciljem što učinkovitijeg i lakšeg upravljanja uređajem. Nadohvat ruke, odn. u dosegu palca be potrebe za pomicanjem šake s prihvatne obloge ručke nalazi se ručica za kontrolu broja okretaja stroja – poluga gasa. Time je moguće precizno i lako kontrolirati rad motora tijekom korištenja kopačice.

 

Antivibracijski sustav

Antivibracijski sklop nalazi se na točki spoja upravljačkih ručki s tijelom uređaja. On ublažava postrana naginjanja stroja a time smanjuje snagu potrebnu za upravljanje uređajem.

 

Noževi kopačice

Noževi kopačice posebnog su (helikoidalnog) oblika, koji osigurava optimalan raspored sila duž krivulje oštrice a time maksimalan učinak pri kopanju.

 

Djeljivi sustav noževa kopačice

Djeljivi sustav noževa kopačice omogućava podesivu širinu kopanja prema potrebi. To omogućuje rad i u uistinu uskim redovima povrtnjaka. Bočni zaštitni tanjuri štite biljke i druge prepreke od oštećivanja.

 

Zakretno crtalo

Crtalo podesivo postrance i po visini omogućava precizno i lako vođenje uređaja tijekom rada. Zakretanjem crtala olakšava se kopanje zakrivljenim putem. Posebno ga je lako podesiti po visini, a sustav ovjesa osigurava ga od gubitka u tlu.

 

Transportni kotači

Prijevoz do mjesta rada olakšati će nam transportni kotači. Osovina kotača pozicionirana je između težišta uređaja i poslužioca pa je sistemom poluge lakše savladati masu stroja. Tijekom kopanja preklopni ovjes osovine omogućava podizanje kotača kako ne bi smetali u radu.

 

Snažni OHV-Motor

Ova STIHL motorna kopačica pogonjena je najmodernijim pogonskim uređajem proizvodnje Briggs&Stratton s OHV-tehnologijom. Tehnologija izvedbe motora s ventilima pozicioniranim iznad glave motora osigurava čisto i učinkovito sagorijevanje mješavine zraka i goriva. Ovaj tip motora nudi visoku snagu i učinkovitost pri radu a usto i dugovječnost pogonskog uređaja.

 

Podesiva upravljačka ručka

Podesivu upravljačku ručku na ovoj STIHL motornoj kopačici moguće je prilagoditi stasu poslužioca ili skučenom manevarskom prostoru pri radu – posve bez upotrebe dodatnog alata. Također, ručku je moguće posve preklopiti preko uređaja, čime se štedi na prostoru prilikom transporta ili skladištenja.

 

 

 

 

Tehnički podaci

Maksimalna radna širina 85 cm
Faktor Nesigurnosti K 2,5 m/s²
Vrijednost vibracija ahw 5 m/s²
Zajamčena razina zvučne snage LWAd 93 dB(A)
Kapacitet spremnika goriva 1,4 l
Promjer kopačice ø 32 cm
Nesigurnost KpA 2 dB(A)
Tip motora Serie XT675 OHV SC
Pogon 1V + 1R
Radna širina 60 cm
Snaga motora 2,3 kW / 3,2 PS
Težina uređaja 41 kg
Obujam motora 149 cm³
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA 79 dB(A)

 

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kopačica MH 560 STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest