(1 recenzija korisnika)

Kratki peć Koza AB je moderna peć čistih linija za jednostavno rukovanje i pametnim sustavom za čišćenje pepela koji Vam omogućuje čišćenje pepela dok je peć u funkciji.

Koza AB je konvekcijska peć što vam omogućava da se peć nalazi bliže namještaju a s time pruža i bolju cirkulaciju topline.

7.283,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Tijelo i ložište peći Koza AB na kruta goriva izrađeni su od valjanog čelika koji peći omogućava rad na povišenim temperaturama. Gornja ploča, vrata i rešetke izrađene su od lijevanog željeza a sama rešetka ima pokretno rotacijske elemente.

Peć ima čelični i šamotni deflektor što povećava ispušni put. Vrata kamina izrađena su od sivog lijeva sa ugrađenom prozirnom staklo-keramikom otpornom na temperature do 800°C.

 

Peć sa trostrukim sustavom dovoda zraka u  komoru za izgaranje:

 • Primarni zrak se dovodi ispod rešetke i nalazi se u prizemlju komore za izgaranje.
 • Sekundarni zrak se dovodi na posebnom kanalu (koji se nalazi na stražnjem djelu peći), kroz sustav otvora u komoru za izgaranje.
 • Peć ima sustav zračne zavjese. Zrak je usmjeren kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od vatre i dima i značajno smanjuje taloženje čađe na njemu.

Peć Koza AB ima mogućnost instalacije dimovodnog izlaza na leđima ili gornjoj strani ( montaža dimnjaka na stražnjoj strani zahtijeva naručivanje posebnog pokrova izlaza na gornjoj ploči ). Ložište peći obloženo je šamotom.

 

Tehničke karakteristike:

 

Nazivna snaga (kW): 8
Maksimalna snaga grijanja (kW): 5,5-10,5
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 78
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,08%
Temperatura dimnih plinova (°C): 275
Težina (kg): 145
Max duljina cjepanica (mm): 250
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit

 

Review (1)

4.0
0
1
0
0
0

Add a review

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

 1. Sofija Kralj

  Peć je lijepa i dobro grije. Probleme s vratima smo uspješno riješili, tako što smo dobili nova vrata.

  • Darko Novak

   Poštovana gospođo Kralj, dargo nam je da ste zadovoljni sa svojom peći. Zahvaljujemo na iskazanom povjerenju te ćemo Vam i u budućnosti biti na usluzi ako nas zatrebate.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest