Prva komora za sagorijevanje, tijelo peći Koza AB/S/2, gornji panel i vrata napravljeni su od čelika za savršeno ravnomjeran temperaturni rad.

Klizna donja rešetka i posudica za pepeo kod Koza AB/S/2 peći izrađene su od ljevanog željeza, za što lakše održavanje čistoće peći.

Peć Koza AB/s/2 ima dva deflektora (usmjerivača koji su čelični s primjesama specijalnog Accumote materijala) a s namjerom povećanja puta ispušnih plinova.

Vrata na peći Koza AB/S/2 izrađena su od stakla koje je otporno na temperature i do 800 C°.

7.942,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Koza AB/S/2 dolazi s postavljenim unutrašnjim kanalom za dovod i distribuciju spoljnog zraka ( kanal fi 125 ). Koza AB/S/2 je peć sa trostrukim sistemom sagorijevanja ( primarno, sekundarno i zračna zavjesa).

Prilagođavanje usisa zraka vrši se odmah ispod poklopca peći, lako dostupno sa prednje strane, i omogućava ručno doziranje količine zraka za savršeno sagorijevanje.

Primarni zrak u Kozu AB/S/2 dovodi se ispod rešetke na donjem djelu komore za sagorevanje. Sekundarni zrak dovodi se kroz specijalan kanal ( zadnji dio peći ) te ulazi u komoru za sagorjevanje kroz male otvore.

Koza AB/S/2 peć ima automatiziran sistem čišćenja stakla, zrak se usmjerava na cjelovitu površinu obje strane stakla sprječavajući približavanje plamena i dima što značajno smanjuje taloženje čadi na samom staklu.

Sve peći model Koza imaju mogućnost instalacije dimovoda sa gornje ili stražnje strane (kod spajanja sa stražnje strane potrebno je kupiti poklopac koji zatvara gornji dimovod ).

Komora za sagorijevanje KOZA AB/S/2  peći napravljena je od specijalnog i neusporedivog Accumote materijala za odličnu akumulaciju toplote, što značajno povećava temperaturu u komori i omogućava poboljšanje parametara sagorjevanja.

Vrata peći imaju modernu kliznu dršku.

Garancija 5 godina.

 

Tehničke karakteristike:

 

Nazivna snaga (kW): 10
Maksimalna snaga grijanja (kW): 6-12
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 80
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,09%
Temperatura dimnih plinova (°C): 280
Težina (kg): 142
Max duljina cjepanica (mm): 500
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: drva, smeđi ugljen, briket

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Koza AB/S/2”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest