Peć Koza K5/150 izrađena je s ciljem maksimalne iskoristivosti energije i besprijekornog rada zahvaljujući zidovima uređaja napravljenih od kvalitetnog lijevanog željeza debljine 8 mm.

Ručno upravljanje procesom sagorijevanja koje se provodi pomoću regulatora spremnika pepela.

5.297,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,,

Opis

Koza K5/150 ima maksimalnu uporabu topline i besprijekoran rad zahvaljujući zidovima uređaja napravljenih od kvalitetnog lijevanog željeza debljine 8 mm. Podešavanje vanjskog ulaznog zraka koji odgovara jačini gorenja obavlja se korištenjem jednog regulatora, koji se nalazi ispod vrata pećnice.

Peć na drva Koza K5/150 opremljena sa staklom od keramike otpornim na temperaturu čak i do 800°C. Također ima sustav spriječavanja taloženja čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština.

Trostruki sustav zraka komore za izgaranje: primarni zrak – sekundarni zrak isporučen ispod rešetaka kroz otvore na stražnjem zidu. Dodatno je dizajniran sustav čistog stakla (zračna zavjesa).

Učinkovit proces gorenja i održavanje temperature kako bi se toplina zadržala duže zahvaljujući obloge komore za sagorijevanje s Acumotte – akumulirajućim materijalom koji povećava temperaturu u komori za izgaranje. Izgaranje gorivih čestica zahvaljujući deflektoru, koji produžuje put ispušnih plinova.

Koza K5/150 ima ukrasnu ogradu koja pomaže u održavanju čistoće i olakšava korištenja ložišta tako što spriječava ispadanje drva. Uklonjiva rešetka i spremnik pepela omogućuju lakše čišćenje.

Svi modeli peći tvrtke Kratki, pa tako i modeli Koza, imaju 5 godina jamstva.

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model Koza K5/150
Nazivna snaga (kW): 7
Raspon snage grijanja (kW): 5,5 – 9,0
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 76
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,09%
Temperatura dimnih plinova (°C): 250
Težina (kg): 118
Max duljina cjepanica (cm): 25
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Koza K5/150”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest